Új gyárat nyitott a PMC az Egyesült Királyságban

A PMC CI (Custom Install) termékcsaládja egyre népszerűbb, ezért a vállalat Bedfordshire mellett új gyáregységet hozott létre, hogy lépést tudjon tartani a megnövekedett kereslettel.

A tavaly szeptemberben elindított CI termékvonal falon és falon belül elhelyezhető modelleket kínál azok számára, akik a hagyományos hangfalak helyett az egyedi telepítésű, diszkrét rendszereket favorizálják. A vékony profilú hangsugárzók alapvetően a klasszikus hangsugárzókhoz fejlesztett technológiákat alkalmazza, így hangélmény tekintetében nincs észrevehető különbség a hagyományos és egyedi telepítésű rendszerek között. A CI hangsugárzókat egyébként is egyre többen alkalmazzák házimozi rendszerek kiegészítésére, illetve egyre több profi stúdió is ezt a formátumot választja.

Peter Thomas, a PMC tulajdonosa szerint ez annak köszönhető, hogy a CI rendszerük rendkívül pontos reprodukcióra képes, amely jócskán meghaladja a Dolby minimum követelményeit. Az új hatezer négyzetméter alapterületű egység nem csupán a gyártásnak biztosít helyet, hanem a raktározásra is elegendő helyet kínál, plusz négy akusztikai tesztelésre alkalmas helyiségnek is otthont ad.

Forrás: www.pmc-speakers.com/press