Új hangfal sorozatot indított a MARTEN

A svéd Marten három modellből álló sorozata kezdetekben a Heritage frissítésének indult, ám végül annyi radikális módosításra került sor, hogy önálló szériaként kerülhet a boltokba.

A MARTEN PARKER modellek közös jellemzője az aszimmetrikus, több rétegű anyagból (M-Board) épített kabinet, újonnan kifejlesztett Multi-Diverse keresztváltó és egyedi kerámia vagy gyémánt meghajtók. A kabinetekhez használt szendvics alapanyag a gyártó szerint extrém rezonancia csökkentést szavatol, ahogy a kifejezetten ehhez a sorozathoz készített IsoAcoustics lábak is a hangélmény javítását hivatottak szolgálni. Mindegyik modell frissíthető Diamond változatra, ami Jorma Statement kábelezést, ultra-prémium komponensekből épített keresztváltót és kötőelemeket, valamint gyémánt csipogót jelent.

A PARKER DUO állványon is elhelyezhető kétutas, kompakt modell, ami egy magas és egy mélyközép hangszórót dolgoztat. A PARKER TRIO szintén kétutas álló hangfal, amely a csipogó mellé két darab középmély meghajtót kapott, míg a sorozat zászlóshajójának számító PARKER QUINTET két és félutas konstrukció, ami összesen öt meghajtóval rendelkezik. Mindhárom modell fekete, matt és fényes dió kivitelben lesz elérhető, egyelőre ismeretlen áron.

Forrás: www.marten.se/en