Új hangfal szériát jelentett be az UBSOUND

A mindössze kilenc éves olasz UBSOUND Milánó központjában tevékenykedik. A társaság első hangfal sorozata tavaly mutatkozott be, amit hamarosan egy két modellből álló új termékvonal követ.

A FEEL névre keresztelt sorozat egy álló, illetve egy polc hangsugárzóval indít. A gyártó közleménye szerint az új széria a konzumer felhasználók mellett a profi szakemberek igényeit is képes kielégíteni. Az FL32 (2000 EUR) és FL38 (2500 EUR) hangfalak számos közös technológiát használnak. Mindkét modell 8,3 hüvelykes hibrid koaxiális meghajtót dolgoztat és negyvenöt fokban hajlított, aszimmetrikus porttal rendelkezik, amely jelentősen javítja a basszus teljesítményt.

A korábbi gyakorlatnak megfelelően a készülékek megkapták a gyártó saját fejlesztésű HDNSS (High Definition Natural Sound Signature) technológiáját, amely algoritmus alapú megoldásokkal tartja kontroll alatt a nem kívánt rezonanciákat. Mindkét modell 100W (8 ohm) teljesítményt kínál, meghajtásra integrált, digitális vagy elektroncsöves erősítők is használhatók. Az újdonságok fekete, fehér, citrom és narancs színekben, magasfényű lakk bevonattal kerülnek forgalomba..

Forrás: www.ubsound.com/feel-series