Új HDMI kábeleket készített a Chord Company

A brit manufaktúra három élettartam garanciás, következő generációs (Advanced) HDMI zsinórt mutatott be, amelyek a belépőszintű C-View HDMI kábel mellé kerülnek a kínálatba.

Az új termékcsalád szabványos és egyedi méretekben is elérhető. A CLEARWAY HDMI támogatja a 4K2K, 6Hz 18GBps HDR, HDCP2.2, Deep Colour, Ethernet / Audio Return, 1080p és 3D szabványokat, valamint az összes HDMI audioformátumot. A zsinór a korábbinál vastagabb, prémium rézvezetékeket tartalmaz, amiket egyedi (bőr és habosított polietilén) burkolattal láttak el. Az öt vezetőpárt külön árnyékolták, majd az egész dupla alumíniumfólia burkolatot is kapott.

A termékvonal közepére pozicionált SHAWLINE HDMI AOC (Active Optical Cables) 4K HDR minőséget kínáló nagy sebességű kábel, amely a nagyfrekvenciás zajra immunis optikai szálat is kapott a jobb hangteljesítmény érdekében. A zsinór mindkét végén True HDMI 2.0 lapkakészletet használ, rendelésre akár százötven méteres hosszúságban is szállítani tudják.

Az EPIC HDMI AOC kábel a család zászlóshajója 8K kompatibilis optikai/réz hibrid zsinór, fejlett HF zajvédelemmel és HDMI 2.1 chipsettel. A gyártó szerint ez a zsinór garantálja a legjobb 4K teljesítményt, de akár 10K (100 Hz) feldolgozásra is képes, így olyan jövőbiztos telepítésekhez is kiválóan használható, ahol nehézkes lehet a kábelek későbbi cseréje. Ez a modell is rendelhető (legfeljebb száz méter) egyedi hosszúságban. Az elérhetőség és a pontos árak a gyártó weboldalán találhatók meg.

Forrás: www.chord.co.uk