Új hibrid erősítő érkezik a TAGA Harmony kínálatába

A társaság frissen leleplezett erősítője harmadik generációs készülék, míg a papír membrános mélysugárzó teljesen tiszta lapos fejlesztés.

A HTA-700B V.3 hibrid erősítő, amely előerősítő szakaszban vákuumcsöveket, míg kimenetben tranzisztorokat dolgoztat. A két eljárás összevonása lágy hangszínt, ugyanakkor kiváló dinamikát és teljesítményt eredményez. Az új modell két darab 12AU7 Shuguang vákuumcsövet, valamint egy pár TDA7296 tranzisztort kapott, előbbi puffer-erősítőként is szolgál. A stabil lejátszást kiváló minőségű Wima kondenzátorok biztosítják, ezen felül az ALPS potenciométer érdemel említést a frissítések közül. A készüléket vadonatúj toroid transzformátorral szerelték, amely extra tisztaságú energiával járul hozzá az üzemhez. Minden csatornához túlméretezett alumínium hűtőbordák tartoznak, amelyek hatékonyan segítik a termelődő hő eloszlatását, lehetővé téve a hosszú távú, nagy teljesítményű lejátszást.

A készülék hátoldalán aranyozott hangszóró-terminálok, valamint analóg és digitális forráseszközök fogadására alkalmas konnektorok kaptak helyet. A beépített nagy felbontású (24-bit / 192 kHz) DAC miatt az erősítő a mobil eszközöknek is ideális társa lehet, de Bluetooth csatlakozás és fejhallgató-erősítő is rendelkezésre áll. A levehető IEC tápkábel és a könnyű cserét biztosító kerámia (cső)aljzatok lehetőséget biztosítanak a rendszer egyszerű frissítésére.

 

A Thunder SW-12 elnevezésű mélysugárzó tizenkét hüvelykes meghajtót dolgoztató, A/B osztályú erősítővel szerelt, hátsó basszus reflex nyílással rendelkező berendezés. A fémvázra szerelt kabinetet elfoglaló meghajtó, dupla-mágneses rendszert és hatvanöt milliméteres tekercset használ, így az egység rendkívül agilis és nagyobb teljesítményre képes. A 350W teljesítményű készülék hátoldalán prémium minőségű RCA konnektorok találhatók, míg a leválasztható tápkábel ezúttal is lehetőséget biztosít a későbbi frissítésre.

Forrás: www.tagaharmony.com/en