Új kézben folytatja a McIntosh Group

A Highlander Partners névre hallgató, dallasi székhelyű magánbefektetési cég egy újonnan alapított holdingtársaságon keresztül vásárolta fel a társaságot.

A McIntosh Group (korábban Fine Sounds Group) a saját márkás termékek forgalmazása mellett, számos ismert gyártó (Sonus Faber, Wadia, Rotel) partnereként tevékenykedik, plusz disztribúciós szolgáltatásokat nyújt Észak-, Közép- és Dél-Amerikában, valamint az Egyesült Királyságban. A csoport autóipari érdekeltséggel is rendelkezik, McIntosh (Grand Wagoneer és Jeep Grand Cherokee L) illetve Sonus Faber (Maserati Grecale és MC20) márkanév alatt prémium hangrendszerek kapcsolhatók a hozzájuk.

Jeff L. Hull, a Highlander Partners elnök-vezérigazgatója elmondta, hogy „a befektetési stratégiánkat évek óta a fogyasztóközpontú márkák és luxuscikkek köré igyekszünk felépíteni. A McIntosh-csoporthoz hasonló erős márkák megszerzésére ritkán adódik lehetőség, ezért nagyon izgatottak vagyunk, hogy részesei lehetünk a vállalat következő fejezetének.”

Jeff Poggi és Charles Randall, a McIntosh Group részéről szintén optimista a jövőt illetően, mert „az összes márka és termékkategória tekintetében figyelemre méltó fejlődési lehetőségeket látunk, amit egy új erős pénzügyi háttérrel igyekszünk majd maximálisan kiaknázni.”

Forrás: www.highlander-partners.com