Új márka jelent meg a Stream Audio kínálatában

A mindössze tizenegy éve alapított Matrix Audio digitális hangeszközök fejlesztésével és gyártásával foglalkozik. A társaság egyre komolyabb kínálattal rendelkezik, aminek hazai gondozását a Stream Audio vállalta magára.

A MATRIX AUDIO portfóliója különböző kategóriákba sorolt hálózati eszközöket, nagy felbontású állományokat kezelő digitális-analóg konvertereket (DAC), USB-interfészeket, fejhallgató-erősítőket és kiegészítőket tartalmaz. A vállalat nagyon sokat áldoz a fejlesztés-kutatásra, olyan felsőházból származó megoldásokat igyekszik átültetni a megfizethető modellekbe, amelyek segítségével szavatolható a hifi hangélmény.

Idehaza is megvásárolható az ELEMENT P elnevezésű hálózati lejátszó és erősítő, amely a gyártó egyik topkategóriás készüléke. A modell streamer, dedikált DAC és nagy teljesítményű sztereó erősítő egyetlen csomagban, amely gyakorlatilag bármilyen hangsugárzó meghajtására alkalmas. A berendezés számos digitális bemenettel rendelkezik és támogatja az összes népszerű és nagy felbontású formátumot. A készülék előlapján kontrasztos OLED kijelző, hangerőszabályzó, fizikai gombok és fejhallgatók társítására szolgáló kijáratok kaptak helyet.

Szintén a prémium kategóriát képviseli a X-Sabre Pro DAC, amely számos bemenetet és rugalmas csatlakoztathatóságot biztosít. A készülék MQA kompatibilis és minden probléma nélkül kezeli az összes nagyobb felbontású formátumot. Említést érdemelnek még a HPA-2 Classic és HPA-3U+ prémium alkatrészekből megépített fejhallgató-erősítők, amelyek a legérzékenyebb fülesek kiszolgálására is alkalmasak. Mindkét eszközre optimalizált áramköri kialakítás, megújított USB vezérlő, nagy teljesítményű D/A lapka jellemző, további részletek a gyártó vagy forgalmazó oldalán találhatók.

Forrás: www.matrix-digi.com/en www.streamaudio.hu/matrix-audio

A Matrix Audio termékek hivatalos forgalmazója a Stream Audio.