Új MICHI erősítőkkel jelentkezett a Rotel

A három évtized kihagyás után feltámasztott Michi márka tavaly három modellt is bemutatott, amelyek közül a P5/S5 párost EISA díjra is érdemesnek találták. A két új integrált erősítő októberben, illetve novemberben érkezik.

A MICHI X3 (4999 USD) erősítő 350W (4 ohm) teljesítményt kínál. A független analóg, digitális és erősítő-feszültségszabályozó áramköröket egy toroid transzformátor szolgálja ki. A direct-path topológia segít a feldolgozás és erősítő szakasz elválasztásában. A készülék összesen tizenhárom bemenettel rendelkezik. Egy XLR, három RCA, szintén három digitális optikai és koaxiális konnektort, egy-egy USB-B és MM Phono csatlakozót kapunk, valamint a vezetékmentes átvitel (Bluetooth aptX) is adott.

A MICHI X5 (6999 USD) 600W teljesítményű integrált erősítő, ami felépítését tekintve a kisebb tesóra hajaz, de számos extrával rendelkezik. Pluszként említendő a negyedik RCA bemenet, phono (MM és MC) szakasz, DSD és MQA dekódolás képessége, amit egy AKM DAC (32-bit/768 kHz) chip biztosít. Az új eszközök esztétikája a korábbi modelleket idézi, letisztult vonalvezetés és fekete borítás jellemzi mindkét újdonságot. A megjelenés előtt további (részletesebb) információkat is ígért a gyártó.

Forrás: www.rotel.com