Új Mini LED tévéket mutatott be a TCL

A TCL Electronics két új 8K Mini LED tévét mutatott be, amely modellek a következő negyedévben debütálnak az európai piacon.

Az X92 Pro Mini LED 8K és a X92 Mini LED 8K tévék a kisebb diódáknak (hétszázszor kisebbek mint a hagyományos változatok) köszönhetően több világítási zónával rendelkeznek, ami részletesebb megjelenítést és nagyobb fényerőt szavatol. A széria mindkét modellje 8K felbontást kínál, a QLED eljárás miatt lényegesen színpompásabb és élethűbb látványt kapunk. Mindkét friss modell Dolby Atmos támogatású Onkyo hangrendszert dolgoztat.

Az X92 Pro készülék esetében abszolút káva nélküli, rendkívül vékony panelre lehet számítani, mindkét tévé játékos funkciókat tartalmazó csomaggal kerül forgalomba, van HDMI 2.1 konnektor, illetve biztosabb és gyorsabb kapcsolatot szavatoló WiFi6 technológia. A készülékek megkapták az AndroidTV rendszert váltó GoogleTV platformot, mindkettőbe került kamera és újdonságnak számít a gesztus vezérlés támogatása, ami kiválthatja a távkapcsoló vagy hangutasítások használatát.

Forrás: www.tcl.com