Új multi-driver füleseket mutatott be a MACKIE

A professzionális felhasználók körében népszerű, stúdió elektronikával és prémium kiegészítőkkel foglalkozó Mackie, három eszközzel bővíti MP termékvonalát.

A washingtoni társaság a jelenleg elérhető (MP- 120, MP-220 és MP-240) modellek mellé, három vadonatúj fülmonitort jelentett be. Az új fülesek több is meghajtót dolgoztatnak és Bluetooth adapter segítségével vezetékmentes üzemmódban is használhatók. A fülesek közös jellemzője az áttetsző akril héjszerkezet, ami rálátást biztosít az elektronika nagy részére. A MACKIE MP-320 (300 USD) három dinamikus meghajtóval rendelkezik, amely konstrukció a gyártó szerint kiváló zenei elválasztást és árnyalatokban gazdag hangélményt szavatol mindegyik tartományban.

A MACKIE MP-360 (400 USD) fülmonitor három, míg az MP-460 (500 USD) füles négy BA átalakítót használ, utóbbi két mélysugárzót kapott a hangsúlyosabb basszusok érdekében. Mindhárom modellben háromutas keresztváltó dolgozik. Az MMCX csatlakozókkal szerelt, leválasztható kábelek a fül mögött vezethetők el, ezzel is biztosítva a szabadabb mozgást. A készülékek mellé biztosított kemény tokban hab és szilikon illesztékek, valamint átalakító is helyet kapott. Az új MP-BTA Bluetooth adapterrel (100 USD) a kompatibilis források használatára is lehetőség van.

Forrás: www.mackie.com