Új multimédia lejátszóval bővült a HiFi Rose kínálata

A közelmúltban adtunk hírt róla, hogy Európában is elérhetők lesznek a dél-koreai HiFi Rose termékei. A társaság a korábban bejelentett modellek mellett, egy felsőházas streamerrel is bepróbálkozik.

Az RS250 (1949 GBP) a márka zászlóshajó kínálatát erősíti. A prémium kivitelű eszköz nagy teljesítményű digitális-analóg átalakítóval és lineáris tápegységgel rendelkezik. A gyakorlatilag teljes előlapot elfoglaló LCD multi-touch kijelző segít maximalizálni a felhasználói élményt.

A készülék a gyártó saját ROSE operációs rendszerét futtatja, a nagy felbontású (pl. 32-bit/768 kHz PCM, DSD512) zenék és mozgóképek (4K) lejátszása mellett, közvetlen hozzáférést biztosít a tartalomszolgáltatók kínálatához, internetes rádióadásokhoz, lehetőséget nyújt (külső eszköz beszúrásával) CD lejátszásra és másolásra. A tartalmak természetesen NAS kapcsolaton keresztül, vagy külső/cserélhető adathordozókról is hallgathatók vagy megtekinthetők. A ROON Ready és MQA tanúsítvánnyal rendelkező berendezés legfeljebb 4TB SSD vagy 10TB HDD kezelésére képes.

A kimenettel kapcsolatos beállítások manuálisan is módosíthatók, kapunk USB Audio, HDMI, koaxiális, optikai és analóg kijáratokat, tehát aligha van olyan eszköz aminek társítása ne lenne megoldott. A világhálóra Ethernet és WiFi segítségével kapcsolódhatunk fel, ezen felül AirPlay és Bluetooth lehetőségek állnak rendelkezésre. A vezérléshez távkapcsoló és dedikált (Rose Connect) alkalmazás is adott, utóbbi iOS és Android rendszerekre is elérhető.

Forrás: www.eng.hifirose.com