Új színekben is elérhető a TRIANGLE LN01 hangkeltő

A francia Triangle úgy döntött, hogy két új színben is elérhetővé teszi aktív polcsugárzóját. Az Eggplant és Deep Blue fantázianéven forgalomba kerülő változatokból színenként száz pár készül.

Az új színek a divatos belsőépítészeti irányvonalak alapján lettek meghatározva, ami szerint a padlizsán és mélykék színek illeszthetők legszabadabban a különböző enteriőrökbe. A társaság megfizethető, kompakt kialakítású hangfala nagyjából két és fél éve van piacon, amely idő alatt szép rajongótáborra tett szert. A szerény külsejű modell, kisebb alapterületű helyiségekben használva ugyanis egész szépen teljesít, ráadásul a szetthez tartozó Pro-Ject lemezjátszóval is kiegészítve, máris teljes értékű rendszerünk van.

Természetesen a TRIANGLE ezúttal csupán a külső átszínezésére helyezett hangsúlyt, azaz a műszaki tartalom és teljesítmény (50W) nem változott. Az aktív modellek több csatlakozási lehetőséget (Bluetooth, optikai, phono, jack és RCA) is kínálnak, tehát számos eltérő forrás kiszolgálása megoldott. A hangfalak mellé távirányítót, táp és hangszóró kábelt is csomagolnak. Az TRIANGLE LN01 hangfalakért 500 eurót kell kifizetni.

Forrás: www.trianglehifi.com/en

A Triangle termékek az Extreme Audio kínálatában találhatók meg.