Új termékeket hoz hazánkba az LG

Új termékkategóriával jelentkezik hazánkban az LG Electronics. A társaság prémium kategóriás laptopjai a második negyedév folyamán érkeznek Magyarországra.

A vállalat prémium noteszgépeinek megjelenése egyben új termékkategória hazai bevezetését is jelenti. Az LG kifejezetten a felső kategóriás üzleti laptopok szegmensét célozza meg újdonságaival. A GRAM laptopok globálisan ismert termékek, a gyártó a home office térnyerésével összefüggő keresletre igyekszik reagálni a hazai bevezetéssel.

„Úgy látjuk, hogy a magyar piac egyre specifikusabb a jelenlegi kínálat pedig nem képes teljes mértékben kielégíteni az igényeket. Ezért döntöttünk úgy, hogy a prémium termékeinkkel mi is beszállunk a versenybe” — mondta Orémus Eszter, az LG IT termékekért felelős marketingmenedzsere. – „Vállalatunk PC üzletága nemzetközi szinten is kiemelkedően teljesít, az érintett termékcsaláddal kapcsolatos visszajelzések pedig nagyon jók. Mivel a vevői tapasztalatok nemzetközi szinten pozitívak, arra számítunk, hogy a hazai vásárlóközönség tetszését is hamar elnyerik majd ezek az erős, ugyanakkor elképesztően könnyű és elegáns készülékek”.

Forrás: www.lg.newsroom.com