Új termékekkel bővült a Philips Sound Sport szériája

A Philips Sound Sport sorozat a márka ambiciózus stratégiájának része, a Philips szeretne kiemelt helyet elfoglalni a dedikált sport fejhallgatók piacán.

A GO koncepció égisze alatt a sorozat számos fejhallgató modellt tartalmaz, amelyek mindegyikét az aktív életmódhoz vagy a sportolók igényeihez igazítottak. A Philips másfél éve kezdte meg együttműködését a Team Jumbo Visma kerékpáros és gyorskorcsolya csapatával, a partnerség lehetővé tette a termékek finomítását a visszajelzések alapján.

Az A7507 TWS fülhallgató kiváló minőségű grafén bevonatú meghajtókat használ, amit az ún. bone conducting technológiával társítottak, ezzel is javítva a hangminőséget. A készülék az ígéretek szerint szeles és zajos környezetben is rendkívül tiszta beszédhangokat szavatol.

A füles ismeri az LDAC és AAC kodekeket, az ANC Pro eljárás dedikált algoritmusokat használ a környezeti zajok kizárására vagy megkerülésére. A beépített telep egy töltéssel nyolc órás használatot biztosít, az USB-C konnektoron keresztül gyors töltésre is lehetőség van, míg a töltő-dokkolón keresztül huszonegy órára elegendő energiához juthatunk.

Az S4807 és S7807 Bluetooth hangszórók ugyanazt a tervezési filozófiát követik, mint a Philips sport fülhallgatók. Robusztusak és vízállóak, kényelmesek és könnyen hordozhatók. A por- és vízálló kialakításuknak köszönhetően a hangkeltők minden körülmények között megállják a helyüket. A nagyobbik (S7807) modell két húsz milliméteres csipogóval és két hetven milliméteres mélyközép meghajtóval, valamint egy passzív radiátorral rendelkezik. A kimenő teljesítmény 40W, az üzemidő 24 óra, ráadásként a berendezés 5000 mAh kapacitású power bankként is működik.

A kisebbik (S4807) készülék burkolata alatt 45 x 80 milliméteres teljes tartományú meghajtó és két passzív radiátor lapul, a teljesítmény 10W, míg a játékidő 12 óra. Mindkét modell Bluetooth 5.2 csatlakozást kínál, több eszközhöz is társítható egyszerre és kihangosítóként is használható. Az új apróságok szólóban vagy sztereó párban is üzemeltethetők.

Forrás: www.tpvision.com