Új tulajdonossal dolgozik tovább az Audio Research

Az ötvenéves, kiváló csöves erősítőket gyártó Audio Research az elmúlt hat évben a McIntosh Group irányítása alatt dolgozott, hamarosan pedig a TWS Enterprises felügyelete alá kerül.

A TWS Enterprises egy magántulajdonban lévő társaság, amelynek tulajdonosa és vezetője Trent Suggs. Az új felállás pikantériája, hogy Trent Suggs korábban az Audio Research észak-amerikai értékesítési igazgatója volt, így van némi rálátása a vállalat piaci helyzetére. A McIntosh Lab az elmúlt években kiemelten támogatta a társaság előmenetelét, globális szinten is széleskörű megjelenést biztosított az AR portfóliónak.

Az új felállásban Dave Gordon lesz az ügyvezető igazgató, Brandon Lauer irányitja a kutatás-fejlesztést, míg Trent Suggs viszi az észak-amerikai ügyeket, beleértve a korábban is felügyelt értékesítést. A termékfejlesztés, kutatás és gyártás marad a Maple Grove (Minneapolis) mellett felhúzott létesítményben. „A TWS célja, hogy biztosítsa a márka számára az innovatív fejlődést – jelentette ki Trent Suggs, ugyanakkor igyekszünk visszatérni kisvállalati értékekhez, ami lehetővé teszi, hogy gyorsabban reagáljunk az aktuális piaci igényekre.” A tulajdonos váltás előre láthatóan augusztus végén zárulhat le.

Forrás: www.analogeplanet.com www.audioresearch.com