Újabb BluOS streaming rendszer a NAD műhelyéből

A NAD tovább bővítette a just-add-speakers termékvonalát, aminek lényege, hogy egy pár hangkeltő hozzáadásával teljes értékű hangrendszerünk lehet.

A NAD C700 (1499 USD) rendszer a nyáron bemutatott M10 v2 modell felépítésére hasonlít, annyi különbséggel, hogy ezúttal fizikai gombokat is kapunk. A készülék előlapját javarészt a lejátszott tartalommal kapcsolatos információk és beállítások megjelenítésére alkalmas öt hüvelykes kijelző foglalja el. A tömör alumínium házban HybridDigital UcD erősítő és BluOS hálózati modul lakik. Előbbi a hangszóró terhelésétől függetlenül rendkívül alacsony zajt és torzítást ígér, csatornánként 80W teljesítmény képes leadni.

A hátoldalon két optikai és két koaxiális digitális bemenet, egy HDMI eARC csatlakozó és két pár RCA konnektor és persze kötőhelyek található. Adott egy MM phono szakasz és egy lemezjátszó előerősítő, ezen felül dedikált mélynyomó társítására is lehetőség van. A rendszer hozzáférést biztosít a saját könyvtárhoz, internetes rádiókhoz vagy streaming (Spotify, Tidal, Qobuz és Amazon Music HD) szolgáltatásokhoz. A beépített USB porton keresztül saját meghajtóról is megoldott a lejátszás, de a kétirányú Bluetooth aptX HD kapcsolatnak köszönhetően fejhallgató vagy kompatibilis hangszórók használata sem kizárt.

Forrás: www.nadelectronics.com