Újra hallatott magáról a LOEWE

A tulajdonosváltás óta a német LOEWE folyamatosan a megújuláson dolgozik, amely munka eredménye hamarosan megmutatkozik.

A LOEWE BILD i (2699 GBP <) névre keresztelt 4K OLED televízió három méretben (48, 55 és 65 hüvelyk) kerül a piacra. A készülék biztosítja az OLED technológia összes előnyét,támogatja a népszerű HDR (HLG, HDR10, Dolby Vision) eljárásokat. A VIDAA operációs rendszert futtató modell 1TB kapacitású belső merevlemezzel rendelkezik, megkönnyítve a kedvenc tartalmak rögzítését. A tévére négy HDMI konnektor került, illetve a vezetékmentes (WLAN és Bluetooth) átvitel is adott.

Az alapváltozat rejtett hangrendszert kapott, ami a Mimi Hearing Technologies eljárására (Mimi Defined) támaszkodva a megadott életkorhoz igazítva, vagy a társalkalmazáson keresztül elvégzett hallásvizsgálat alapján automatikusan konfigurálja a hangzást. A hangzás feljavítására használható a KLANG BAR i (299 GBP) hangprojektor, amit kifejezetten ehhez a modellhez terveztek, így könnyen rögzíthető a tévé aljára.

A különálló megoldásokat kedvelőknek készült a KLANG BAR 5 hangprojektor és a KLANG SUB5 mélysugárzó. Előbbi bármilyen tévéhez társítható, több 3D hangformátumot (Dolby Atmos, Dolby TrueHD, DTS X és DTS Virtual) támogat. A rendszer 440W RMS teljesítményt kínál, ami messze több, mint amire egy átlagos helyiségben szükség lehet.

A készülék három 4K átvitelt biztosító HDMI csatlakozóval rendelkezik, ahogy az AirPlay2 és Chromecast szolgáltatások sem hiányoznak. A zárt mélynyomó két aktív és négy passzív hangszórót dolgoztat, összesen 360W teljesítmény leadására képes. A két modell párban 1359 fontért vihető. Az összes új termék október végétől lesz kapható.

Forrás: www.loewe.tv