Ultrasone Edition 8EX fejhallgató – Férfiasan tökéletes

Home Hírek Ultrasone Edition 8EX fejhallgató – Férfiasan tökéletes

Ultrasone-Edition-8-EX_1 640.jpg

 

Az ULTRASONE EDITION 8EX (581.990 Ft) fejhallgató a decentralizált hangszóróknak köszönhetően egyedi akusztikus élményt kínál. A zárt kialakítású füles képalkotása kiváló, ahogy a reprodukált hangszínpadra sem lehet panasz. A készülék természetesen megkapta a szabadalmaztatott S-Logic EX technológiát, aminek elsősorban a természetes térhangzás megteremtésében van szerepe. A titánnal bevont MYLAR meghajtók széles frekvencia tartomány kezelésére képesek, ráadásként a hangszórók egyedi elrendezése természetes, digitális színezettségtől mentes hangzást szavatol.

 

Ultrasone-Edition-8-EX_2 640.jpg

 

A modellt dinamikus, melegebb tónusok felé hajló basszusok, valamint részletekben gazdag közép és határozott csúcsokban végződő, karakteres magastartományok jellemzik. A készülék erőteljes, így külső digitális/analóg konverter használata nélkül is teljes értékű hangélményt kapunk. A legtöbb fejhallgató-meghajtó működés közben alacsony frekvenciás mágneses mezőt hoz létre, ami ellen különleges eljárás (Ultra Low Emissions) nyújt védelmet. Ez a technológiát eredetileg a professzionális fülesek árnyékolására fejlesztették ki, azonban a fogyasztói kereslet növekedésével minden Ultrasone termékbe bekerült.

 

Ultrasone-Edition-8-EX_3 640.jpg

 

A füles kialakítására a már jól megszokott, magas építési minőség jellemző. A ház külseje krómhatású PVD (fizikai párologtatással készült) bevonatot kapott, amely a magas fényéről és tartósságáról ismert. A külső fülcsészéket kerámia betétek és gravírozott logók díszítik. A fejpánt tömör alumíniumból készült, míg a belső részt etióp báránybőrrel bélelték. A fülpárnák borításához ugyanezt az anyagot használták, így nem csupán esztétikus és kényelmes, hanem kiválóan szigetelő darabokat is kapunk. A párnákat praktikusan négy erős mágnes rögzíti, így ha tisztításra lenne szükség, egyszerűen eltávolíthatók. A lejátszó és a fejhallgató közötti kapcsolatot, LEMO csatlakozókkal ellátott, kiváló minőségű OFC kábelek biztosítják. Az Ultrasone Edition 8EX fejhallgatót, egy jó védelmet biztosító alumínium kofferben forgalmazzák, amiben a készülék és a tartozékok is rendezetten szállíthatók.

 

Ultrasone-Edition-8-EX_4 640.jpg

 

Műszaki jellemzők:

 

Felépítés: dinamikus zárt over-ear

Meghajtó: 40mm-es titán bevonatú MYLAR

Mágnes: NdFeB neodímium

Frekvencia tartomány: 5-46.000 Hz

Impedancia: 38 Ohm

Maximális érzékenység: 96 dB

Térhangzás: S-Logic EX

Árnyékolás: ULE (Ultra Low Emission)

Szín: Króm PVD bevonat

Súly: 330g

 

Tartozékok: 3 m-es prémium kábel (3,5 mm-es jack csatlakozóval), 1,2 m-es prémium kábel (3,5 mm-es jack csatlakozóval), 6,3mm-es csavaros jack adapter, mikroszálas tisztítókendő, kiváló minőségű alumínium tok.

 

Forrás: www.ultrasone.com/ultrasone-serie-edition

 

A márka hazai forgalmazója a Muzix Group.