Ultrasone Signature Pro – Profiknak a profiktól…

Home Hírek Ultrasone Signature Pro – Profiknak a profiktól…

ulesignaturepro_1 640.jpg

 

Az Edition fejhallgatók örökségét hordozó, de azoknál masszívabb kialakítású fejhallgató tökéletesen megfelel a stúdiókörülmények támasztotta igényeknek. Az ULTRASONE SIGNATURE PRO (292.990 Ft) fülest évek óta a hivatásos zenészek és hi-fi rajongók visszajelzései alapján fejlesztik és finomítják. A készülék az S-Logic Plus technológia mellett megkapta a szabadalmaztatott ULE (Ultra Low Emission) technológiát, amely MU fémháló segítségével biztosít védelmet az elektromágneses sugárzás ellen. Miután a legtöbb meghajtó, alacsony frekvenciás mágneses mezőt generál működés közben a társaság egyedi eljárást dolgozott ki a káros jelenség szűrésére. A megoldást eredetileg éppen a profi felhasználók egészségének megóvására fejlesztették ki, de mára minden Ultrasone fejhallgatóban helyet kapott a szolgáltatás.

 

ulesignaturepro_2 640.jpg

 

A fejhallgató hangminőség és részletező képesség tekintetében semmivel nem marad el a korábban bemutatott modellektől, erre persze szükség is van hiszen stúdióban, felvételek készítése közben a legkisebb zörejnek is jelentősége van. A készülék az S-Logic Plus eljárásnak köszönhetően természetes térhangzást kínál, amely lehetővé teszi a hangok és hangszerek élethűbb érzékelését. A legtöbb fejhallgatóval ellentétben ez a modell sem közvetlen a belső fülbe továbbítja az információkat, hanem a különböző irányból tükrözi azokat a hallójáratba. Az eljárás előnye, hogy nem igényel külön erősítést vagy digitális hangfeldolgozást, teljesen természetes hangélményt biztosít, ráadásként a dobhártyára nehezedő nyomás is alacsonyabb az átlagosnál.

 

ulesignaturepro_3 640.jpg

 

A zárt kialakítású fejhallgató 40 mm-es MYLAR meghajtókat dolgoztat, amelyeket egy minimalista, de nagy körültekintéssel megalkotott házban helyeztek el. A finoman polírozott burkolat és az edzett biztonsági üvegből készült fedél a professzionális megjelenést hangsúlyozzák, míg az elforgatható fülcsészék a szállítást könnyítik meg. A fülpárnák és a fejpánt a megszokott magas komfortot biztosítják; a természetes bőr hosszabb távon is kiválóan illeszkedik és nagyszerű hangszigetelést biztosít. A visszajelzések nyomán a fejhallgató leválasztható kábelekkel és B-LOCK zárral kerül forgalomba, s mindegyik zsinór Neutrik csatlakozóval rendelkezik.

 

ulesignaturepro_4 640.jpg

 

Műszaki jellemzők:

 

Felépítés: dinamikus zárt

Meghajtó: 40 mm titán bevonatú MYLAR

Mágnes: NdFeB Neodímium

Frekvencia tartomány: 8-42.000 Hz

Impedancia: 32 Ohm

Maximális érzékenység: 98 dB

Térhangzás: S-Logic PLUS

Árnyékolás: ULE (Ultra Low Emission)

Súly: 300 g


Tartozékok: levehető kb. 3 m egyenes kábel (6.3 mm-es aranyozott NEUTRIK Bayonet-csatlakozóval), levehető kb. 1,5 m egyenes kábel (3,5 mm-es aranyozott NEUTRIK Bayonet-csatlakozóval), kemény hordtáska.

 

Forrás: www.ultrasone.com/ultrasone-serie-signature

 

A márka hazai forgalmazója a Muzix Group.