Ultrasone Signature Studio – A tökéletes munkatárs

Home Hírek Ultrasone Signature Studio – A tökéletes munkatárs

ultrasignaturestudio_1 640.jpg

 

A SIGNATURE STUDIO (162.990 Ft) fejhallgatót az Edition sorozat mintájára építették, de a készüléket ezúttal a stúdióban való kényelmes használatra is fel kellett készíteni. A füles könnyedén használható a korszerű hangtechnikai alkalmazásokkal a mobil applikációkat is beleértve, de élő hangfelvételek során sem kell nélkülözni, mert pontosan dolgozik minden audioforráshoz társítva.

 

ultrasignaturestudio_2 640.jpg

 

A készülék lazán hozza a dinamikus zárt fejhallgatókra jellemző minőséget, ami mellett a profik számára fontos hiteles hangvisszaadásra, magas szintű védelemre és masszív kialakításra lehet számítani. A fejpánt és a fülpárnák többször bizonyított anyagokból készültek, hogy az eszköz elviselje az állandó intenzív használatot. A fejpánt gyorsan és egyszerűen beállítható, plusz a szorítóerejét úgy határozták meg, hogy a komfortérzet hosszabb távon is megmaradjon. A gazdagon párnázott fülkagylók és a zárt kialakítás a stúdióban elengedhetetlen csend megteremtésére szolgál, így a felhasználók figyelmét semmi nem terelheti el az aktuális tevékenységről.

 

ultrasignaturestudio_3 640.jpg

 

A fejhallgató titán bevonatú Mylar meghajtókat (40 mm) dolgoztat, amely méreténél fogva lehetővé teszi a megbízható hangmérés lehetőségét. Az eszköz 8-40000 Hz közötti frekvenciatartomány kezelésére képes és a titán membránnak köszönhetően, nagy felbontású és pontos reprodukciót szavatol. Természetesen ez a füles is megkapta a gyártó szabadalmaztatott, már szériának számító eljárásait. Az S-LOGIC Plus technológia felel a természetes térhangzásért, így a hangok és hangszerek tökéletesebb érzékelését is biztosítja, illetve megkapjuk a működés során generált mágneses-mező szűrésére kifejlesztett ULE (Ultra Low Emission) technológiát. Utóbbi a profi eszközök esetében különösen fontos egészségkímélő megoldás. A fejhallgató három és másfél méteres, aranyozott Bayonet-csatlakozóval ellátott, leválasztható zsinórral rendelkezik. Előbbi stúdió körülmények között, míg utóbbi mobil eszközökhöz társítva tehet jó szolgálatot. A könnyebb és biztonságosabb utaztatás érdekében a készüléket kemény táskában szállítják.

 

ultrasignaturestudio_4 640.jpg

 

Műszaki jellemzők:

 

Felépítés: dinamikus zárt

Meghajtó: 40 mm titán bevonatú MYLAR

Mágnes: NdFeB Neodímium

Frekvencia tartomány: 8-40.000 Hz

Impedancia: 32 Ohm

Maximális érzékenység: 98 dB

Térhangzás: S-Logic PLUS

Árnyékolás: ULE (Ultra Low Emission)

Súly: 290 g

 

Tartozékok: levehető kb. 3 m egyenes kábel 6,3 mm (aranyozott Bayonet csatlakozóval), levehető kb. 1,5 m egyenes kábel 3,5 mm (aranyozott Bayonet-csatlakozóval), kemény táska.

 

Forrás: www.ultrasone.com/ultrasone-serie-signature

 

A termék hazai forgalmazója a Muzix Group.