Urbanears Boo – Környezetbarát AirPods alternatíva

Minden jel arra mutat, hogy az Urbanears elkötelezte magát a fenntartható életmód mellett, ennek megfelelően a márka legújabb TW fülese kilencvenhét százalékban újrahasznosított műanyagból készült. A társaság a célja, hogy tíz éven belül teljesen klíma semlegessé váljon.

Az URBANEARS BOO (79 EUR) egy kedvezően árazott, északi minimalizmus jegyében fogant, teljesen vezetékmentes fülhallgató. Úgy tűnik a visszafogott esztétika többeknek bejött, ugyanis a készülék egy Red Dot-díjat is kapott. A specifikációs lap szerint a burkolat alatt nyolc milliméteres dinamikus átalakítók kaptak helyet, oldalanként két mikrofont kapunk, amelyek az ígéretek szerint tiszta és zavartalan beszélgetést szavatolnak.

Az összesített üzemidő harminc óra, az eszközt érintőfelületen keresztül lehet vezérelni. Az újdonság három eltérő színben és két változatban kerül forgalomba, a TIP utótaggal jelölt verziót klasszikus (szilikon) illesztékekkel látták el, ami kicsit jobb passzív zajszűrést biztosít. A BOO fülhallgatók április közepétől vásárolhatók meg.

Forrás: www.urbanears.com