Urbanista Seoul – Olcsóság játékosoknak

Az Urbanista elsősorban kedvező ár/értéke arányú eszközökkel képviselteti magát a piacon. A társaság a közelmúltban egy AirPods riválist dobott a piacra, most pedig a játékosokat fogta célkeresztbe.

A TW (True Wireless) fülhallgatók egyre intenzívebben uralják a konzumer piacot, amiből a nagyobb gyártók mellett a kisebb márkák is igyekeznek leszakítani egy darabot. A legtöbb Qualcomm chip köré épített vezetékmentes füles alapértelmezett módon alkalmazza (feltéve ha a forráseszköz is támogatja a megfelelő kodeket) az alacsony késleltetést, azonban a TW fülesek esetében a Low Latency funkció még kevésbé elterjedt.

Az URBANISTA SEOUL (90 USD) automatikusan 70 ms késleltetést alkalmaz, így olcsó alternatíva lehet filmezéshez vagy játékhoz. A tíz milliméteres dinamikus meghajtókat dolgoztató készülék aktív zajcsökkentést (ANC) kínál, tehát zajosabb környezetben is megállja a helyét. Az IPX4 besorolású eszköz a beépített akkumulátor révén nyolc órán keresztül hajlandó működni, a kombinált üzemidő a gyári adatok szerint harminckét órára rúg. A hang asszisztensek közül a Google és Siri támogatott, Alexa ezúttal sarokba lett állítva.

A társaság egy másik TW fülhallgatót is bejelentett, a LISBON (50 USD) a márka eddigi legolcsóbb eszköze. Ezúttal is tíz milliméteres dinamikus átalakítókat kapunk, a támogatott technológiák listája is megyegyezik, természetesen az ANC ide már nem fért be. A készülék víz és mechanikus sérülésekkel szemben kevésbé védett, egy töltéssel kilenc óra lejátszás érhető el, összesítve pedig huszonhét óra a megcélzott üzemidő, ami ebben a szegmensben annyira nem is rossz. Mindkét modell különböző színekben kerül forgalomba, nagyjából egy hónapon belül.

Forrás: www.urbanista.com