Úton van a VINCENT AUDIO új fejhallgató-erősítője

A Vincent Audio hamarosan piacra dobja legújabb hibrid fejhallgató-erősítőjét, ami a tubeLINE sorozat részeként kerül a boltokba.

Az új modell tervezője Frank Blöhbaum, aki korábban a Thorens kötelékében tevékenykedett. A VINCENT KVH-200 (999 EUR) egy hibrid fejhallgató-erősítő, amit úgy terveztek, hogy minden füles esetében az elvárható legjobb hangminőséget biztosítsa. Az új modell esetében megtartották a gyártóra jellemző letisztult formanyelvet. A vaskos szálcsiszolt előlapon a legfontosabb kezelőszervek (hangerő, bemenet, balance és ki/bekapcsoló gomb) mellett a csöveket láttató ablak, illetve egy 6.3 milliméteres fejhallgató-aljzat kapott helyet.

Hátulra kerülve kicsit nagyobb a tolongás. A fényerő módosítására három állású kapcsolót kapunk, ide került egy négy tűs XLR konnektor a komolyabb fülesek számára, valamint egy GAIN kapcsolónak (-8 dB/0 dB) is ezen a területen szorítottak helyet. A készülék két pár RCA bemenetet és RCA Pre Out/Rec Out kimeneteket is visel. A burkolat alatt E180F (2) és ECC82 csövekből álló készlet lakik. A berendezést túlméretezett tápegység szolgálja ki. A műszaki adatlap szerint az átviteli tartomány 20 Hz – 20 kHz (± 0,1dB), a teljes harmonikus torzítás <0,01%, a jel/zaj arány > 95 dB, míg a bemeneti impedancia 33 kOhm. Az új modell előre láthatóan április közepétől lesz elérhető, hagyományosan fekete és ezüst színekben.

Forrás: www.vincent-tac.de/en