Vadonatúj hangprojektorokkal jelentkezett a PANASONIC

A közelmúltban bejelentett eszközök nem csupán a tévék hangzásának javítására, hanem bármely Bluetooth kompatibilis forrásból származó tartalom megszólaltatására alkalmasak.

A HTB600 és HTB400 hangprojektorok közös jellemzője a kiváló hangzás, uniformizált megjelenés és a filmezés élményét fokozó intelligens funkciók alkalmazása. A HTB600 jelzésű készülék többek között a Dolby Atmos és DTS: X formátumokat is támogatja, előre sugárzó hangszórókkal képzi a virtuális térhangzást, valamint nagy méretű vezetékmentes mélynyomóval szólaltatja meg a mélyebb tartományokat. A 160W teljesítményű hangprojektor burkolata alatt, két darab full range meghajtó kapott helyet, míg a dedikált mélysugárzó (200W) gyomrában 160 milliméteres hangszóró lapul. Mindkét újdonságra jellemző, hogy a hangszórókat hét fokkal megemelték, így a hangok ideálisabb szögben érnek a hallgatókhoz. Az exkluzív funkciók közé tartozik az ún. 4K HDR áteresztés, illetve eARC támogatás is adott.

Az SC-HTB400 jelzéssel ellátott modell beépített kettős mélysugárzóval rendelkezik és a nagyobb tesóhoz hasonlatosan megkapta a Clear-Mode Dialogue funkciót, amely a beszédhangok érthetőségét javítja. A készülék 160W teljesítményre képes a két darab, kúpos mélynyomó meglepően tiszta és dinamikus basszus reprodukciót szavatol. Mindkét hangprojektor falra szerelhető az uniformizált külsőnek köszönhetően, akár a tévék közvetlen közelében elhelyezve sem rongálják az összképet.

Forrás: www.panasonic.com

Comments are closed.