Vadonatúj TW fülessel jelentkezett a Grado

A Grado hosszú évek óta megbízható szereplője a piacnak, számos kiváló minőségű fejhallgatót raktak már le az asztalra. A társaság két éve lépett be a vezetékmentes eszközök piacára a GW100 fülessel, amit ezúttal egy teljesen vezetékmentes fülhallgatópár követ.

Bár értelemszerűen a gyártóra jellemző nyitott kialakításról ezúttal szó sem lehet, a társaság nem tett le arról, hogy a rendelkezésre álló technológiák segítségével referencia hangélményt biztosítson. A nyolc milliméteres meghajtókkal szerelt eszköz a gyártó szerint természetes magas és semleges közepes tartományok, valamint dinamikus alacsony frekvenciák megszólaltatására képes. A vezetékmentes kapcsolatról Bluetooth 5.0 modul gondoskodik, míg a beépített akkumulátor átlagos hangerő mellett hat órás üzemidőt szavatol.

A készülékhez természetesen tartozik egy töltő-dokkoló, amiből öt utántöltésre elegendő energia nyerhető, de a Qi-kompatibilitás is adott, ha valaki jobban kedveli a vezeték nélküli etetést. Az egységekre kapacitív érintőfelület került. A bal oldalon a hívások bonyolítására és a hangerő beállítására alkalmas felület található, míg a jobb oldalra a lejátszáshoz tartozó funkciók kerültek. A mellékelt illesztékek segítségével jó passzív hangszigetelés érhető el, ami zajosabb környezetben tehet jó szolgálatot. A GRADO T220s (259 USD) képes összedolgozni a Siri és Google Assistant segédekkel, így kihasználhatók az eljárásokhoz tartozó kényelmi szolgáltatások.

Forrás: www.gradolabs.com