Változik NAD és Bluesound márkák hazai forgalmazója

A Lenbrook International, a címszereplő márkák tulajdonosa bejelentette, hogy 2021. szeptember 1-jétől az Invitone Ltd. látja el a vállalat termékeinek magyarországi forgalmazását.

Warren Izzett, a Lenbrook európai értékesítésekért felelős vezetője méltatta az INVITONE eddigi eredményeit, aminek piaci helyzete alkalmassá teszi a vállalatot a NAD és Bluesound márkák további népszerűsítésére. Az Invitone a társaság műszaki fogyasztási cikkeket és otthoni felhasználás céljára szánt készülékeket kínáló márkáinak, a NAD Electronics és Bluesound vállalatoknak a termékeit fogja forgalmazni. A 2010-ben alapított vállalat napjainkra az audio termékeket kínáló forgalmazók egyik legjelentősebb cégévé nőtte ki magát a magyarországi piacon.

Pálfi György, az Invitone ügyvezetője elmondta: „Nagy örömünkre szolgál, hogy együttműködésre léphetünk a rangos Lenbrook vállalattal. Szilárd meggyőződésünk, hogy a jelenlegi márkakínálatunkat nagyszerűen kiegészítő NAD és Bluesound termékek forgalmazása mindkét fél számára gyümölcsöző lesz.