Vezetékmentes házimozi erősítőt kínál a CANTON

A készülék passzív és aktív, vezetékes vagy vezetékmentes hangkeltőkkel is probléma nélkül összedolgozik, számos szett kiszolgálására képes.

A CANTON SMART AMP 5.1 (250.000 forint) egy Dolby Atmos kompatibilis, multiroom házimozi erősítő. A minimalista megjelenésű készülék a gyártó szerint képes kiváltani a hagyományos AV erősítőket, kapcsolatot teremt a passzív és vezeték nélküli hangsugárzók között, valamint rugalmasan adaptálható bármilyen környezetbe. A Chromecast támogatás hozzáférést biztosít a népszerű streaming szolgáltatók kínálatához, ezen felül a dedikált Spotify Connect szolgáltatás is rendelkezésre áll. A biztos hálózati kapcsolatot kétsávos WiFi és Bluetooth 4.0 technológia szavatolja. A készülék a nagy felbontású állományokkal is megbirkózik, nagy teljesítményű DSP gondoskodik arról, hogy a hangélmény még többcsatornás lejátszás esetében is hibátlan legyen.

A négy HDMI (ARC és HDCP2.2) konnektort viselő készülék többcsatornás formátumként támogatja a Dolby Atmos, DTS HD és HDR (High Dynamic Range) jeleket. A magas és közepes tartományok, valamint a basszus mértéke önállóan is szabályozható, ezen felül a térhatású hangok manuális finomítására is lehetőség van. A 600W teljesítményű erősítő közvetlenül tévékhez és különféle lejátszókhoz is társítható, amit a szabadon konfigurálható bemenetek és kimenetek egyszerűsítenek. A berendezésre LED kijelző és érintőpanel is került, de a rendszer konfigurálása a tévé képernyőjén keresztül is elvégezhető, plusz egy távkapcsoló is a csomag részét képezi.

Forrás: www.canton.de/en/smart-wireless

Comments are closed.