Vezetékmentes platformon dolgozik a Philips és a DTS

A legfrissebb Philips tévékészülékek már támogatják a DTS Play-Fi technológiát, azonban a két társaság most azon dolgozik, hogy ez visszamenőleg is elérhető legyen.

A TP Vision nemrég bejelentette, hogy legkésőbb ősszel elérhető lesz az a firmware-csomag, amely lehetővé teszi a régebbi (2018-2019) Android tévék és hangeszközök (hangprojektorok, hangszórók) számára a DTS vezetékmentes szolgáltatásainak elérését.

“A DTS Play-Fi bevonása, egy teljes vezetékmentes ökoszisztéma felépítésének első lépése” – hangzott el a TP Vision sajtótájékoztatóján, ahol azt is megerősítették, hogy „a szeptemberi IFA 2020 rendezvényen új hangprojektorok és vezeték nélküli termékcsaládok mutatkoznak be, amelyek támogatni fogják a DTS Play-Fi technológiát”. A jelenleg legfeljebb 5.1 térhatású hangot támogató eljárást, közel harminc márka több mint háromszáz terméke alkalmazza. A kompatibilis termékek, beleértve a tévéket, a mobil eszközöket, a hangprojektorokat és a hangszórókat képesek lesznek tökéletesen együttműködni, ezáltal még teljesebb otthoni szórakoztatási élményt nyújtani. További részletek ősszel várhatók.

Forrás: www.tpvision.com www.play-fi.com