Victrola Stream Onyx – Szép (?) új világ

A Victrola Vegasban mutatta be legújabb lemezjátszóját, amit úgy terveztek, hogy multiroom rendszerek részeként is használható legyen. A készülék Works with Sonos tanúsítvánnyal rendelkezik, ebből következik, hogy bármilyen Sonos ökoszisztémában elhelyezhető.

A Victrola Stream Onyx (599 USD) lemezjátszó a tavalyi Stream Carbon megfizethetőbb változata, nagyjából kétszáz dollárral több maradhat a zsebünkben. Scott Hagen, a Victrola vezérigazgatója szerint igyekeztek a Stream Carbon legjobb megoldásásait átültetni, csupán a felhasznált anyagok és néhány kényelmi funkció tekintetében kell kompromisszumot kötni.

A Carbon szénszálas hangkarját példaként egy olcsóbb alumíniumra cserélték, aminek végére Audio Technica AT-VM95E hangszedő került. A lemezjátszó az ígéretek szerint gyorsan és egyszerűen illeszthető be a Sonos rendszerekbe, vezérlésre a Sonos alkalmazás használható, utóbbi azt jelenti, hogy pl. az otthonok bármely pontjáról indítható a lejátszás.

A szíjhajtású készülék kis és nagylemezek lejátszásáre is alkalmas, vezetékes és vezetékmentes kapcsolatot is biztosít. A gyártó azokra is gondolt, akik nem Sonos hangszóróval használnák a rendszert, számukra RCA kimenet is biztosított.

Forrás: www.victrola.com