Vidám színekben jön a 1MORE ColorBuds füles

A 1More bemutatta új ColorBuds névre hallgató TW fülhallgatóját, amely az új BA meghajtóknak köszönhetően a teljes tartományban tiszta és részletes hangélményt kínál.

A 1MORE COLORBUDS (99 USD) fülhallgató rendkívül könnyű, ergonomikus kialakítású készülék, amely az ígéretek szerint akár egész nap rendelkezésre áll. A beépített akkumulátor egy töltéssel hat órás üzemidőt biztosít, ehhez jön a töltő-dokkoló által tárolt energia, amivel összesen huszonkét órányi lejátszásra van lehetőség. A készülék a gyorsabb töltést is támogatja, alig huszonöt perc etetés, két óra extra üzemidőt szavatol.

Az IPX5 tanúsítvánnyal rendelkező fülesre egységenként két mikrofon is került, egyik a tiszta beszédhangokért felel, míg a másiknak a környezeti zajok mérséklésében jut szerep. A rendszer hangolásán a többszörös Grammy-díjas hangmérnök Luca Bignardi dolgozott. Az első párosítás után a ColorBuds automatikusan csatlakozik a forrás eszközökhöz, a fülhallgató eltávolításával a lejátszás szüneteltethető, ezzel is kímélve a telepeket. A vezérléshez a készülék borításába épített, érintés érzékeny felület használható, míg a beállításokat a hivatalos társalkalmazás könnyíti meg.

Forrás: www.usa.1more.com