Volumio Motivo – Streamer és fejhallgató-erősítő

A Volumio nyolc hüvelykes kijelzővel ellátott újdonsága kifejezetten felhasználó barátnak ígérkezik, a márka szerint a teljesítménnyel sem lesz baj.

A készülék vezetékes és vezetékmentes kapcsolatokat is biztosít. A Bluetooth (5.0) mellett WiFi is rendelkezésre áll, de az Airplay és a Google Cast támogatás is adott. A Spotify Connect, a Tidal Connect és a Qobuz közvetlenül is elérhető, de a társalkalmazáson keresztül további szolgáltatások használatára is lehetőség van. A burkolat alatt ES9038 DAC lapkák kaptak helyet, amelyek vezetékmentesen támogatják a PCM (24-bit/384 kHz) és a DSD (256) állományokat, de USB-porton keresztül a 32-bit/769 kHz és DSD512 is támogatott.

A fizikai kapcsolatok között találunk RCA és XLR (BA) aljzatokat, valamint optikai és koaxiális kimeneteket, de a HDMI port jelenléte sem elhanyagolható. A Texas Instruments TPA6120A2 fejhallgató-erősítője kétsínes, lineáris szabályozóval rendelkezik, az iker kimenetek egyikét a nagy, míg a másikat az alacsony impedanciával rendelkező fülesekhez tervezték. A VOLUMIO MOTIVO (1749 EUR) nagy méretű kijelzőt visel, aminek dominanciáját csak egyetlen multifunkciós gomb töri meg.

Forrás: www.volumio.com