WTX-StreamTubes – Kompakt hálózati lejátszó

Az Advance Paris WTX-StreamTubes kategóriát meghazudtoló funkcionalitást kínál azok számára, akik nem feltétlen a fizikai adathordozókban gondolkodnak.

Az Advance Paris szerint a WTX-StreamTubes (399 EUR) a sokoldalú WTX-StreamPro alapjaira épült. A készülék természetesen teljes körű hozzáférést biztosít a saját hálózaton tárolt állományokhoz, számos tartalomszolgáltató (pl. Spotify, a Qobuz és a Tidal) kínálatához, lehetőséget kínál az internetes rádiók (TuneIn vagy a vTuner segítségével) vételére. A digitális-analóg átalakításért BurrBrown PCM1796 DAC lapka felel. Van multi-room támogatás, ahogy az AirPlay2 és DLNA kompatibilitás is adott.

A hálózathoz vezetékes (LAN) és vezetékmentes (WLAN) módon is hozzáférhetünk és persze Bluetooth (aptX, aptX HD, AAC, SBC) kapcsolat (dongle) is van. A lejátszó optikai és koaxiális digitális, valamint analóg kimenetekkel rendelkezik, utóbbihoz Raytheon 5703 submini-csövekkel szerelt kimenőfokozat tartozik. Az A-osztályú áramköri topológiával kombinálva a csövek jellemzően meleg, kevésbé agresszív, ugyanakkor élénk hangélményt szavatolnak. A készülék a mellékelt távirányítóval vagy alkalmazás segítségével vezérelhető.

Forrás: www.advance-acoustic.com