KÍVÁNSÁGLISTÁRA

OLED65G13LA Típusnév másolása
LG OLED evo 65'' G1 4K TV HDR Smart (165 cm)

Főbb funkciók

Értékesítő keresése az ár megismeréséhez

Korlátozott mennyiségű eladó

Rendelkezésre álló mennyiség 0
  • VIP ár
    (OLED65G13LA)
    Ft
    Ft
    LG tagok ára
Összesen

component-OBScountrySelectDesc

Értékesítő keresése az ár megismeréséhez

Korlátozott mennyiségű eladó

Rendelkezésre álló mennyiség 0
  • VIP ár
    (OLED65G13LA)
    Ft
    Ft
    LG tagok ára
Összesen
LG OLED evo 65" G1 4K TV HDR Smart (165 cm)

WEBÁRUHÁZAK

Az alábbi termékáttekintésben használt képek illusztrációs célokat szolgálnak, nem a konkrét modellt ábrázolják. Az adott modellek tényleges képéért tekintse meg az oldal tetején található galériát.
* A CES Innovációs Díj a zsűri részére benyújtott leírásokon alapul. A CTA (Consumer Technology Association) nem ellenőrizte a benyújtott adatok és állítások pontosságát, és nem tesztelte a díjnyertes terméket.
* A Digital Trends oldalról. ©2021 Designtechnica Corporation. Minden jog fenntartva. A felhasználás licenc alapján történt.

A 'SELF-LIT' Pixelek ereje!

Az LG OLED TV-t öröm nézni. Az önállóan világító 'SELF-LIT' képpontokat tovább fejlesztettük, hogy azok a valóban lenyűgöző képminőséget és a design rengeteg új lehetőségét biztosítsák Önnek. Mindezekhez a legújabb csúcstechnológiák társulnak, hogy részese lehessen a soha nem látott csodának. Minden, amit imádni lehet a TV-ben – minden szempontból továbbfejlesztve.
* Az új funkciók csak bizonyos típusok esetén érhetők el.

Miért nem hasonlítható semmihez sem az OLED?

A válasz az önállóan világító 'SELF-LIT' képpontokban keresendő. Az önállóan világító kijelzőtechnológia miatt lesz teljesen más a nézői élmény. Ellentétben a LED TV-kel, amelyek esetén a szükséges külön háttérvilágítás szab korlátot, az LG OLED TV-k rendkívül élethű képet és egyedi kialakítást biztosítanak.
A hold képe, mely a bal oldalon LED képernyőn látható elmosódott feketével, a jobb oldalon pedig az OLED tökéletes feketéjével (videó megtekintése) A hold képe, mely a bal oldalon LED képernyőn látható elmosódott feketével, a jobb oldalon pedig az OLED tökéletes feketéjével (videó megtekintése)
* Szimulált képernyőképek.

Önállóan világító 'SELF-LIT' Pixelek.
100 millió ok, amiért imádjuk az OLED-et.

Amikor a képminőségről beszélünk, az OLED könnyűszerrel maga mögött hagyja a LED-et. Ez azért van, mert az OLED több millió önállóan világító 'SELF-LIT' képpontot tartalmaz, melyek képesek a tökéletes fekete és pontos színek megjelenitésrére. Az eredmény a semmihez sem fogható tévénézés élménye.
TV-képernyő, melyen a tejút, kék ég és színes porfelhő látható kiváló minőségben (videó megtekintése) TV-képernyő, melyen a tejút, kék ég és színes porfelhő látható kiváló minőségben (videó megtekintése)
100% színhűség

Az OLED-del megelevenednek a színek. 

Az Intertek nevű világméretű teszt ügynökség megerősítette, hogy az LG OLED kijelzők 100% színhűségre képesek. Ez azt jelenti, hogy a képernyőn látható színek szorosan egyeznek az eredeti kép színeivel. Így mindent úgy láthat, ahogy azt az alkotók megálmodták.
A képkockán egy hatalmas hegy látható (videó megtekintése) A képkockán egy hatalmas hegy látható (videó megtekintése)
* A színhűség meghatározza, hogy a kijelző színpontossága teljesíti-e a Delta E ≦2 követelményeit 125 színminta esetén.
** A 83 colos LG OLED panel tanúsítása 2021 első félévében várható.
100%-os színtérfogat

Bámulatosan színpompás.

Az LG TV-k kiváló színvisszaadási képességének köszönhetően az LG OLED teljes színtérfogat elérésére képes. A 100%-os színtérfogattal az LG OLED a DCI-P3 spektrum 100%-át képes megjeleníteni olyan 3D-s színtérben, amely lefedi a TV teljes fényerejét. Ez azt jelenti, hogy a színek élénkek, élethűek és teljes mértékben teltek maradnak függetlenül attól, hogy a képernyő milyen világos vagy sötét.
Ebben a világos jelenetben egy lány fekszik a fűben, és minden szín tisztábbá és élénkebbé válik, ahogy a színtérfogat 70%-ról 100%-ra nő. Ebben a sötét jelenetben egy lány színes esernyőt tart, és minden szín tisztábbá és élénkebbé válik, ahogy a színtérfogat 70%-ról 100%-ra nő. Ebben a világos jelenetben egy lány fekszik a fűben, és minden szín tisztábbá és élénkebbé válik, ahogy a színtérfogat 70%-ról 100%-ra nő. Ebben a sötét jelenetben egy lány színes esernyőt tart, és minden szín tisztábbá és élénkebbé válik, ahogy a színtérfogat 70%-ról 100%-ra nő.
*Az Intertek igazolta, hogy a képernyő színterjedelmének térfogata (CGV) megegyezik vagy túlszárnyalja a DCI-P3 színtér CGV-értékét.
**A 70%-os színtérfogat az LG UHD TV-kre vonatkozik.
***A képek szimuláltak a funkció jobb megértése érdekében.

OLED Design.
A galéria, ahová újból visszavágyik.

Az LG OLED TV-k újraértelmezik, azt, hogy egy TV-nek hogyan is kell kinéznie. Hihetetlenül vékony kialakításuk olyan gyönyörű, hogy tőlük a nappalija olyanná válik, akár egy képzőművészeti múzeum belső tere.
* Telepítési környezettől függően előfordulhat, hogy a kábel látható.
** A telepítési környezet függvényében egy vékony rés lehet a TV és a fal között.
* Telepítési környezettől függően előfordulhat, hogy a kábel látható.
** A telepítési környezet függvényében egy vékony rés lehet a TV és a fal között.
*** Az LG OLED galériakialakítású TV-hez nem tartozik TV-állvány. Mivel ezt a típust falra szerelhetőre terveztük, a csomag egy vékony fali konzolt tartalmaz. A TV-állvány külön vásárolható meg.
*A galériaállvány külön vásárolható meg.

OLED Mozi
És a „Legjobb kép” díj nyertese...

A rendkívül éles képével az LG OLED TV minden tévézés alkalmával olyan teljesítményt nyújt, hogy azzal díjat érdemelne. Ráadásul a tökéletes feketével és a 100%-os színhűséggel a filmeket épp olyannak láthatja, amilyennek azokat elképzelték.
A Netflix logó, az Apple TV logó és az Amazon Prime Video vízszintesen elrendezve fekete háttérrel.
Szórakozás

Minden kedvence egy helyen.

Hozzáférés a Netflix, az Apple TV, az Amazon Prime Video és az HBO Max szolgáltatásokhoz. Válasszon a legújabb filmek, sorozatok, dokumentumfilmek és élő sportközvetítések közül – mindezt egy helyen.
*Netflix előfizetés és internetcsatlakozás szükséges.
*Az Apple, az Apple logó és az Apple TV az Apple Inc. az Egyesült Államokban és más országokban bejegyzett védjegyei.
*Apple TV+ előfizetés szükséges.
*Az Amazon, a Prime Video és az ezekhez tartozó logók az Amazon.com, Inc, illetve a kapcsolt vállalkozásainak védjegyei. Az Amazon Prime előfizetés és/vagy a Prime Video szolgáltatás díjkötelesek. A részleteket a primevideo.com/terms oldalon találja.
*©2022 WarnerMedia Direct, LLC. Minden jog fenntartva. Az HBO MaxTM védjegyet licenc alapján használtuk fel. HBO Max előfizetés szükséges.
*A támogatott szolgáltatások országonként eltérhetnek.
Egy napszemüveget viselő nőt ábrázoló jelenet két részre osztva a vizuális összehasonlításhoz. A képen az SDR szöveg látható a bal alsó, és a Dolby Vision IQ logó a jobb alsó sarokban.
Dolby Vision IQ és Dolby Atmos

A tévézés élményének újratervezése.

A Dolby Vision IQ intelligensen állítja a képernyő beállításait a tartalom műfajának és a környezeti fényviszonyoknak megfelelően, miközben a Dolby Atmos többdimenziós, térhatású hangot biztosít – ez a kombináció lélegzetelállítóan mozi hatású élményt kínál Önnek!
* Szimulált képernyőképek.
Christopher Nolan interjút ad egy moziban
FILMMAKER MODE™

Életre kel a rendezők elképzelése.

A FILMMAKER MODE™ kikapcsolja a mozgások elsimítását és az egyéb videofeldolgozási eljárásokat, megőrizve az eredeti képarányt, színeket és képkockasebességet. Pontosan visszaadja a rendezők eredeti elképzeléseit, ezért ugyanúgy élvezheti a filmet, mint ahogy azt a készítői elgondolták.
Az LG TV feldolgozási technológiáját szemléltető grafikon középen, a bal oldali bemeneti és a jobb oldali, élénk színű kimeneti kép között.
HDR 10 Pro

Legyen része a teljes körű szórakozásban.

Az LG saját dinamikusszíntartomány-technológiája, a HDR 10 Pro finomhangolja a fényerőt a színek javítására, minden apró részletet felfed, és élethűen éles képeket nyújt minden alkalommal – sőt, még a normál HDR tartalmakat is intenzívebbé teszi. Most már az összes kedvenc filmjét és műsorát élénkebb és teltebb színekkel nézheti, az elejétől a végéig.

OLED Gaming.
Megnyeri a versenyt.

Az LG OLED TV gyors válaszidejével és a legújabb játékfunkcióival átveheti a vezetést a játékban, és a 120 Hz-es kijelző gördülékenyebb játékélményt nyújt Önnek. Ez a legjobb TV a játékkonfigurációjához.
Az NVIDIA G-SYNC logó, az AMD FreeSync logó és az XBOX SEREIS X logó vízszintesen elrendezve a fekete háttér előtt.
Partneri kapcsolat a játékipar piacvezető szereplőivel

A legyőzhetetlen kombináció.

Az LG továbbra is együtt dolgozik piacvezető vállalatokkal azért, hogy a lehető legjobb játékélményt nyújthassa. Partneri kapcsolatot ápolunk az NVIDIA és az AMD vállalatokkal, így az LG OLED TV az egyetlen TV, amely tanúsítottan kompatibilis a G-SYNC és az AMD FreeSync™ Premium technológiákkal. Az AMD FreeSync technológiát is támogatjuk. Ráadásul egyesítettük erőinket az Xbox-szal, és az Xbox Series X konzol hivatalos TV-partnereivé váltunk, hogy a következő generációs játékok minden lehetőségét kiaknázhassuk. Ha mindehhez hozzávesszük az OLED lebilincselő képminőségét és az ultragyors válaszidőket, a lehető legjobb játékélmény minden alkalommal garantált.

Ráközelítés egy játékosra, aki versenyautós játékot játszik a TV képernyőjén. A képen felül a Dolby Vision logó, a HDMI logó, a VRR logó, valamint az ALLM logó, a jobb alsó sarokban pedig az 1 ms-os válaszidő logója látható.
A legújabb játékspecifikációk

Játsszon a legmagasabb szinten.

Az LG OLED TV 1 ms-os válaszidőre képesek, miközben a VRR, az ALLM és az eARC technológiák támogatása is megvalósul a legújabb HDMI 2.1 specifikációk segítségével. Ezek a legújabb funkciók lehetővé teszik a gyorsan mozgó tartalmak nagyobb felbontású megjelenítését és a sima, szinkronizált grafikát, aminek köszönhetően sokkal élethűbb élményben lehet része, miközben a győzelmi esélyei is nőnek. Az OLED C1 és G1 modellek jelenleg az első olyan TV-k a világon, melyek 120 Hz-es 4K felbontásban is támogatják a lenyűgöző Dolby Vision® HDR minőséget a játékokhoz, így a játékélményt soha nem látott szintre emelik.
A képernyőn belső nézetből egy játékjelenet látható, amelyen egy férfi egy háború közepén egy fegyvert tart. A jelenetben egy megnyitott játékirányító pult is látható. A játékirányító pult Game Optimizer gombjára kattintva megjelenik a Game Optimizer képernyő.
Játékbeállítások vezérlőelemei

A játékbeállítások teljes körű és kényelmes megadása.

A Game Optimizer optimalizált beállításokat nyújt a játékok különféle műfajaihoz, beleértve az FPS, az RPG és az RTS műfajokat. Mindenhez egyetlen helyen férhet hozzá, ami jobb ellenőrzést biztosít a kép- és a hangbeállítások fölött. A VRR, az NVIDIA G-SYNC és az AMD FreeSync™ technológiákat is be-, illetve kikapcsolhatja. Az új játékirányító pult egy egyszerűsített menü, amellyel gyorsan, játék közben ellenőrizhetők és állíthatók bizonyos játékok beállításai. Amíg az irányítópult nyitva van, visszatérhet a Optimizer felületére, ahol még több beállításhoz férhet hozzá, illetve megváltoztathatja a játékstílusú kép a képben kijelző színeit.
*A szoftverfrissítések elérhetősége típustól és régiótól függően eltérhet.
**A szolgáltatás csak az év második felében lesz elérhető.
***Az NVIDIA G-SYNC és az AMD FreeSync™ Premium technológiát csak a Z1, a G1, a C1 és a B1 típusok támogatják.

OLED Sport
TV a saját bajnokságban.

AZ LG OLED TV-n minden sporteseményt a maga teljes dicsőségben mutat meg. A gyors sporttevékenység a folyamatos mozgással gondoskodik arról, hogy elálljon a lélegzete – az első sorból nézheti a legjobb sportközvetítéseket.
Egy futballmérkőzést ábrázoló jelent két részre osztva a vizuális összehasonlításhoz. A képen az LCD/LED szöveg látható a bal alsó, és az LG OLED logó a jobb alsó sarokban.
OLED Motion

Még sosem látott ehhez hasonló mozgást.

A továbbfejlesztett mozgáskezelő technológia csökkenti a mozgási elmosódást, így a folyamatosabb cselekmény és az élesebb kép gondoskodik a nézői élményről. Minden mérkőzés esetén tanúja lehet a gyors és finom részleteknek, még a gyors sportok esetén is.
* Szimulált képernyőképek.
Egy férfi és egy nő koccint a TV képernyőjén, miközben megjelenik a sportfigyelmeztetés értesítése
Sportriasztás

Ne mulassza el kedvenc csapata mérkőzéseit!

A Sportriasztás értesítéseket küld a meccsek előtt, közben és után. Nem kell többé aggódnia amiatt, hogy lemarad kedvenc csapatainak nagy meccseiről, még akkor sem, ha éppen más tartalmakat néz.
*A felhasználási lehetőségek országonként eltérhetnek
Család ül a kanapén, és futballmérkőzést néz a TV-ben
Bluetooth Surround Ready

A rendezett otthon előnye.

Könnyedén csatlakoztathatja a Bluetooth-hangszórókat a TV-hez a valóban vezeték nélküli hangélményért. Minden hang gazdagabbnak és élethűbbnek hat, így képes arra, hogy egésszen a nappalijába hozza a nagy meccs hangulatát.
*A hangszórók külön vásárolhatók meg.
α9 4. generációs AI processzor 4K

Egy igazi intelligens központ.

Minden LG OLED TV magját az α9 4. generációs AI processzor 4K képezi. Ez az eget rengető chip mélytanulási algoritmusokat használ a tartalmak elemzéséhez és optimalizálásához. A kép és hang minden finombeállítása automatikusan megtörténik, így minden, amit néz, lenyűgöző élményt nyújt.
Két jelenet, melyek esetén az a9 4. generációs AI processzor a képet és hangot egyaránt automatikusan optimalizálja (videó megtekintése) Két jelenet, melyek esetén az a9 4. generációs AI processzor a képet és hangot egyaránt automatikusan optimalizálja (videó megtekintése)
* Szimulált képernyőképek.
Ez egy videó az AI Picture Pro technológiáról. A videó lejátszásához kattintson a „Teljes videó megtekintése” gombra.
AI Picture Pro

Egy igazi profi.

A több mint egymillió vizuális adatpontból felépülő, hatalmas adatbázis segítségével a mélytanulási algoritmus felismeri a tartalmat, eltávolítja a zajt, illetve optimalizálja a képminőséget. Ráadásul az új jelenetfelismerő funkció elemzi a megjelenő jelenet típusát, és ennek megfelelően javítja a képet.
*Az AI Picture Pro az internetes közvetítési szolgáltatások jogvédett tartalmainál nem működik.
Ez egy videó az AI Sound Pro technológiáról. A videó lejátszásához kattintson a „Teljes videó megtekintése” gombra.
AI Sound Pro

Hang profi szintre emelve.

Több mint 17 millió hangadatpontból tanulva a processzor beazonosítja a hangokat, az effekteket és a frekvenciákat, így műfaj alapján optimalizálni tudja a hangot a még inkább magával ragadó élmény érdekében. Az új Auto Volume Leveling (automatikus hangerő-kiegyenlítés) funkció pedig egyenletes hangerőt biztosít a különböző típusú tartalmak között.

LG OLED.
Nekünk számít a nagyobb kép.

Az LG OLED TV-k biztonságosabbak a LED TV-knél Ön és a környezet számára egyaránt. Mivel a mi TV-ink, önállóan világító képpontokat használnak, ezért jobban pihentetik a szemet, amikor hosszabb ideig nézi őket. Az LG OLED panelok szintén elismerten környezetbarátok, mivel kisebb a veszélyes kibocsátások kockázata.
Az „OLED” szó, ahol egy természetet ábrázoló kép csúszik be jobb oldalról (videó megtekintése) Az „OLED” szó, ahol egy természetet ábrázoló kép csúszik be jobb oldalról (videó megtekintése)
Szemkímélő kijelző

A TV, amely biztonságos a szemnek

Amennyiben aggódik az Ön és a családja szemének egészségéért az LG OLED TV az, amellyel hosszabb ideig, szemkímélő módon, biztonságosabban tévzhet. A TÜV Rheinland (TÜV) és az Underwriter Laboratories (UL) nemzetközi ügynökségek tanusítják, hogy a képernyő alacsony kékfény-kibocsátással bír, valamint vibrálás és fényvisszaverődés-mentes. Az LG OLED TV-kben található az első olyan TV-panel, amely elnyerte a TÜV-Eyesafe® által kifejlesztett Eyesafe® tanúsítványt.
Ez a kártya írja le a "Eye Comfort Display" kijelzőt”. Ez egy jelenet, melyben egy fiú hason fekve nézi a TV-t. Négy logó látható a "Eye Comfort Display" tanúsítására. Ez a kártya írja le a "Eye Comfort Display" kijelzőt”. Ez egy jelenet, melyben egy fiú hason fekve nézi a TV-t. Négy logó látható a "Eye Comfort Display" tanúsítására.
*Az LG OLED R kivételével az összes LG OLED TV elnyerte a TÜV-Eyesafe® "Alacsony kékfény-tartalom" kijelző tanúsítványát.
**Az LG OLED TV panelok az UL által elismert, "Vibrálásmentes kijelző" tanusítvánnyal rendelkeznek.

A gondoskodás a természetünkből fakad.

Az LG OLED TV-k hivatalosan kímélik a bolygót. A LED TV-khez képest biztonságosabbak, mert nincs bennük háttérvilágítás, kevesebb műanyag és veszélyes anyag felhasználásával készültek, valamint kisebb eséllyel bocsátanak ki légszennyező anyagot a helyiségben.
A kijelző rétegeinek összehasonlítása a háttérvilágításos LED TV-k és az OLED TV-k esetén (videó megtekintése) A kijelző rétegrendjének összehasonlítása a háttérvilágításos LED TV-k és az OLED TV-k esetén (videó megtekintése)
*Az LG OLED TV paneljai megkapták az SGS Eco-Product tanúsítványát.
**Jelenleg csak a C1 és G1 típusok rendelkeznek tanúsítvánnyal.
***A Z1, a B1 és a C1 típusok tanúsítása később fog megtörténni.
ThinQ AI

Egy igazi asszisztens.

Az LG ThinQ azért van itt, hogy a legmagasabb szintre emelje a tévézés élményét. Válassza ki a kedvenc hangalapú asszisztensét, és vezérelje a TV-t a hangjával; ráadásul egy teljesen új főoldal gondoskodik a kényelemről és az irányításról.
A TV képernyőjén különböző tartalmak jelennek meg az LG ThinQ AI javaslatára. A TV képernyőjén különböző tartalmak jelennek meg az LG ThinQ AI javaslatára.
A TV képernyőjén az új kialakítású főképernyő jelenik meg személyre szabottan javasolt tartalmakkal és csatornákkal
Új otthon

Köszöntjük az új otthonában

Vége azoknak az időknek, amikor vég nélkül kellett az új tartalmakat és a régi kedvenceket keresni. Átdolgoztuk a kezdőképernyőt, hogy egyetlen helyen találjon meg minden megnézésre érdemes tartalmat. Élvezze az eddig látottakon alapuló, személyre szabott tartalomajánlásokat, a sokféle tartalom gyors elérését, a csatlakoztatott eszközök egyszerűbb vezérlését.
*A szolgáltatás elérhetősége országtól vagy térségtől függően változhat.
**Az OTT-szolgáltatások használatához külön előfizetés szükséges.
A Magic Remote távirányító fő funkciói láthatók egy piktogramon.
Új Magic Remote távirányító

Méginkább olyan, mintha varázspálca lenne.

Az újratervezett, ergonomikus kialakítású Magic Remote távirányítót könnyű kézben tartani, és a mutatós-görgetős rendszerével gyorsabban lehet keresni. A beépített mesterséges intelligenciával könnyen hozzáférhet a szolgáltatásokhoz, miközben a nagyobb tartalomszolgáltókat egyetlen gombnyomással elérheti. Mindezen felül még a Magic Tap funkció is rendelkezésre áll; ezzel az új trükkel összekötheti a telefonját a TV-vel.
*Az NFC-támogatás típusonként eltérhet.
Ez a kártya a hangparancsokat írja le. Elhelyezett LG ThinQ AI logó.
Hangvezérlés

A kényelem központja.

A természetes hang felismerésével az LG ThinQ lehetővé teszi, hogy irányítsa és vezérelje az otthonában fellelhető, „dolgok internete” rendszerbe illeszkedő eszközeit.* LG OLED TV-jét hangutasításokkal vezérelve gyorsabban elérheti a szórakoztató tartalmakat.
*A támogatott menük és alkalmazások országonként eltérhetnek.
**A megjelenő menük eltérhetnek a kiadás időpontjának függvényében.
***A hangparancsok elérhetősége termékektől és országoktól függően eltérhet.
*Az LG TV & Audio AR Experience letölthető az App Store és a Google Play alkalmazásboltokból.
* Ez a termék nem tartalmaz antennát, illetve antenna vagy külső eszközök csatlakoztatására szolgáló kábelt.

Találja meg az Ön számára ideális TV-t!

  Z1 G1 C1 B1 A1
Az LG OLED TV-k tetőpontja.
A legjobb 4K OLED TV-nk.
A legnépszerűbb OLED TV-nk.
Briliáns, mindenre tökéletes OLED TV.
Mindenki számára elérhető OLED TV.
Jellemzők
Az LG OLED TV-k tetőpontja.
A legjobb 4K OLED TV-nk.
A legnépszerűbb OLED TV-nk.
Briliáns, mindenre tökéletes OLED TV.
Mindenki számára elérhető OLED TV.
Kijelző 8K (7680 x 4320) 88 / 77" 4K (3840 x 2160) 77 / 65 / 55" 4K (3840 x 2160) 83 / 77 / 65 / 55 / 48" 4K (3840 x 2160) 77 / 65 / 55" 4K (3840 x 2160) 77 / 65 / 55 / 48"
Audió 88": 4.2 csatornás / 80 W, 77": 4.2 csatornás / 60 W 4.2 csatornás / 60 W 2.2 csatornás / 40 W 2.2 csatornás / 40 W 2.0 csatornás / 20 W
Állvány 88": állvány, 77": Fali konzol / állvány Falra szerelhető, állvány opcionális Állvány Állvány Állvány
Processzor α9 4. generációs 8K AI processzor α9 4. generációs AI processzor 4K α9 4. generációs AI processzor 4K α7 4. generációs AI processzor 4K α7 4. generációs AI processzor 4K
Feldolgozás AI Picture Pro (8K), AI Sound Pro AI Picture Pro, AI Sound Pro AI Picture Pro, AI Sound Pro AI Picture Pro, AI Sound Pro AI Picture Pro, AI Sound Pro
Szín 100%-os színhűség / színerősség 100%-os színhűség / színerősség 100%-os színhűség / színerősség 100%-os színhűség / színerősség 100%-os színhűség / színerősség
Szemet pihentető Alacsony kékfény-kibocsátás, vibrálásmentes Alacsony kékfény-kibocsátás, vibrálásmentes Alacsony kékfény-kibocsátás, vibrálásmentes Alacsony kékfény-kibocsátás, vibrálásmentes Alacsony kékfény-kibocsátás, vibrálásmentes
HDR Dolby Vision IQ / HDR10 Pro / HLG Dolby Vision IQ / HDR10 Pro / HLG Dolby Vision IQ / HDR10 Pro / HLG Dolby Vision IQ / HDR10 Pro / HLG Dolby Vision IQ / HDR10 Pro / HLG
Sávszélesség 4 x HDMI 2.1*, 8K 120P 4 x HDMI 2.1*, 4K 120P 4 x HDMI 2.1*, 4K 120P 2x HDMI 2.1* / 2x HDMI 2.0*, 4K 120P 3 x HDMI 2.0*, 4K 60P
HDMI funkciók ALLM/eARC ALLM/eARC ALLM/eARC ALLM/eARC ALLM/eARC
VRR VRR / NVIDIA G-Sync/FreeSync VRR / NVIDIA G-Sync/FreeSync VRR / NVIDIA G-Sync/FreeSync VRR / NVIDIA G-Sync/FreeSync
Játék Játék optimalizáló / Irányítópult / HGiG Játék optimalizáló / Irányítópult / HGiG Játék optimalizáló / Irányítópult / HGiG Játék optimalizáló / Irányítópult / HGiG Játék optimalizáló / Irányítópult / HGiG
Smart Google Asszisztens, Alexa, Airplay Google Asszisztens, Alexa, Airplay Google Asszisztens, Alexa, Airplay Google Asszisztens, Alexa, Airplay Google Asszisztens, Alexa, Airplay
Hangvezérlés Kéz nélküli hangalapú vezérlés Kéz nélküli hangalapú vezérlés Távirányító Távirányító Távirányító
Platform webOS 6.0, Magic Tap webOS 6.0, Magic Tap webOS 6.0, Magic Tap webOS 6.0 webOS 6.0
  HOL VÁSÁROLHATÓ MEG? HOL VÁSÁROLHATÓ MEG? HOL VÁSÁROLHATÓ MEG? HOL VÁSÁROLHATÓ MEG? HOL VÁSÁROLHATÓ MEG?
 
 
Jellemzők
Kijelző
Audió
Állvány
Processzor
Feldolgozás
Szín
Szemet pihentető
HDR
Sávszélesség
HDMI funkciók
VRR
Játék
Smart
Hangvezérlés
Platform
 
Z1 G1 C1 B1 A1
Az LG OLED TV-k tetőpontja.
A legjobb 4K OLED TV-nk.
A legnépszerűbb OLED TV-nk.
Briliáns, mindenre tökéletes OLED TV.
Mindenki számára elérhető OLED TV.
Az LG OLED TV-k tetőpontja.
A legjobb 4K OLED TV-nk.
A legnépszerűbb OLED TV-nk.
Briliáns, mindenre tökéletes OLED TV.
Mindenki számára elérhető OLED TV.
8K (7680 x 4320) 88 / 77" 4K (3840 x 2160) 77 / 65 / 55" 4K (3840 x 2160) 83 / 77 / 65 / 55 / 48" 4K (3840 x 2160) 77 / 65 / 55" 4K (3840 x 2160) 77 / 65 / 55 / 48"
88": 4.2 csatornás / 80 W, 77": 4.2 csatornás / 60 W 4.2 csatornás / 60 W 2.2 csatornás / 40 W 2.2 csatornás / 40 W 2.0 csatornás / 20 W
88": állvány, 77": Fali konzol / állvány Falra szerelhető, állvány opcionális Állvány Állvány Állvány
α9 4. generációs 8K AI processzor α9 4. generációs AI processzor 4K α9 4. generációs AI processzor 4K α7 4. generációs AI processzor 4K α7 4. generációs AI processzor 4K
AI Picture Pro (8K), AI Sound Pro AI Picture Pro, AI Sound Pro AI Picture Pro, AI Sound Pro AI Picture Pro, AI Sound Pro AI Picture Pro, AI Sound Pro
100%-os színhűség / színerősség 100%-os színhűség / színerősség 100%-os színhűség / színerősség 100%-os színhűség / színerősség 100%-os színhűség / színerősség
Alacsony kékfény-kibocsátás, vibrálásmentes Alacsony kékfény-kibocsátás, vibrálásmentes Alacsony kékfény-kibocsátás, vibrálásmentes Alacsony kékfény-kibocsátás, vibrálásmentes Alacsony kékfény-kibocsátás, vibrálásmentes
Dolby Vision IQ / HDR10 Pro / HLG Dolby Vision IQ / HDR10 Pro / HLG Dolby Vision IQ / HDR10 Pro / HLG Dolby Vision IQ / HDR10 Pro / HLG Dolby Vision IQ / HDR10 Pro / HLG
4 x HDMI 2.1*, 8K 120P 4 x HDMI 2.1*, 4K 120P 4 x HDMI 2.1*, 4K 120P 2x HDMI 2.1* / 2x HDMI 2.0*, 4K 120P 3 x HDMI 2.0*, 4K 60P
ALLM/eARC ALLM/eARC ALLM/eARC ALLM/eARC ALLM/eARC
VRR / NVIDIA G-Sync/FreeSync VRR / NVIDIA G-Sync/FreeSync VRR / NVIDIA G-Sync/FreeSync VRR / NVIDIA G-Sync/FreeSync
Játék optimalizáló / Irányítópult / HGiG Játék optimalizáló / Irányítópult / HGiG Játék optimalizáló / Irányítópult / HGiG Játék optimalizáló / Irányítópult / HGiG Játék optimalizáló / Irányítópult / HGiG
Google Asszisztens, Alexa, Airplay Google Asszisztens, Alexa, Airplay Google Asszisztens, Alexa, Airplay Google Asszisztens, Alexa, Airplay Google Asszisztens, Alexa, Airplay
Kéz nélküli hangalapú vezérlés Kéz nélküli hangalapú vezérlés Távirányító Távirányító Távirányító
webOS 6.0, Magic Tap webOS 6.0, Magic Tap webOS 6.0, Magic Tap webOS 6.0 webOS 6.0
HOL VÁSÁROLHATÓ MEG? HOL VÁSÁROLHATÓ MEG? HOL VÁSÁROLHATÓ MEG? HOL VÁSÁROLHATÓ MEG? HOL VÁSÁROLHATÓ MEG?
*A Magic Tap funkció országtól vagy térségtől függően változhat.
**HDMI 2.1, HDMI 2.0-s sávszélességű portok.
Általános
  • Termék típusa
    OLED
    Képernyőméret ( Inch )
    65"
  • Falra szerelhetőség (VESA)
    Igen
Kép
  • Felbontás
    3840*2160
    Megvilágítás típusa
    OLED
Műsorszórás vétele
  • Digitális TV vétel (földi/kábel/műholdas)
    DVB-T2/C/S2
    Digitális műsorszórás vétele (Main/Sub)
    A készülék alkalmas a magyarországi földfelszíni, szabad hozzáférésű digitális televíziós műsorszórás vételére.
  • CI+
    CI+1.4
Video
  • Képminőségi Index Értéke
    Csak LED TV esetén
    HDR technológia
    Cinema HDR
  • Dolby Vision™
    Igen
    HDR10 Pro
    Igen
  • HLG Pro
    Igen
    Nano Cellás technológia
    OLED
  • Wide Color Gamut
    Tökéletes Színek
    Dimming - Helyi fényerő szabályozás
    Egyénileg vezérelt pixelek
  • ULTRA Luminance
    Ultra Luminance Pro
    HFR (High Frame Rate)
    Igen
  • Processzor
    α9 Gen4 AI Processor 4K
    4K felskálázás
    AI felskálázás
Hang
  • Audio Teljesítmény
    60W
    Hangsugárzók
    4.2ch
  • DOLBY ATMOS
    Igen
    Clear Voice
    Clear Voice Pro
  • AI Akusztikus Hangolás
    Igen
Smart TV tulajdonságok
  • Operációs rendszer
    webOS Smart TV
    Magic Remote
    Tartozék
  • Hangalapú keresés
    Igen
    Magic Link
    Igen
  • Gyors Hozzáférés
    Igen
    Böngésző
    Igen
  • Zenelejátszó
    Igen
    Tartalom kereső és ajánló
    Igen
Megosztás
  • Wi-Di (Wireless Display) – PC csatlakoztathatóság kábel nélkül
    Igen
    Airplay (Apple to TV)
    Igen
  • Miracast - Android okostelefon képernyő tükrözés
    Igen
    Simplink (HDMI CEC)
    Igen
  • DLNA
    Igen
felvétel funkció/time machine
  • Time Shift (időeltolásos lejátszás)
    Igen
    Felvétel funkció
    Igen
Speciális
  • Netflix kompatibilitás
    Igen
    Amazon kompatibilitás
    Igen
  • Google Assistant kompatibilitás
    Igen
    Amazon Alexa kompatibilitás
    Igen
  • Mobilalkalmazás (LG TV Thinq)
    Igen
    Elektronikus kézikönyv
    Igen
  • Elektronikus műsorújság
    Igen
    Felirat
    Igen
  • Ultra HD TV vétel
    Igen
Teletext
  • Teletext
    Igen
    Oldalak
    2000
Csatlakozók
  • HDMI
    4
    ARC (Audio Return Channel)
    Igen
  • USB
    3
    LAN
    1
  • Komponens bemenet (Kompozittal megosztva)
    Nem
    Kompozit be (AV)
    Nem
  • CI Slot
    Igen
    RF In
    Igen
  • WiFi
    Igen
    Bluetooth
    Igen
  • Digitális Audió kimenet (optikai)
    Igen
    Fejhallgató kimenet
    Igen
ECO
  • Energiamegtakarítás
    Igen
    Energiaosztály
    G (A-G skála)
Vásárlóink véleménye a termékről

Látogassa meg online értékesítő partnereink oldalát

Az Ön által megadott kritériumok alapján nincs megfelelő találat.

Összehasonlítás

0