zenesz_logo.png



A Zenész Magazin és a Sztereó Sound and Vision újságok új előfizetői között egy Blackstar ID:Core 20 V2 gitárerősítőt sorsolunk ki.

 

271684671.blackstar id core stereo 20 600x

 

Fizess elő 2023. január 10-ig a fenti magazinok valamelyikére még az idei 4500 forintos áron, és nyerj egy 40 000 forint értékű Blackstar ID:Core 20 V2 gitárerősítőt! Mindkét magazin kéthavonta jelenik meg, így az éves előfizetéssel összesen 6 lapszámot kapsz a megrendelt magazinból, a postaköltséget pedig mi átvállaljuk.

A Nyereményjátékban azok is részt vehetnek, akik már előfizetők, de szeretnék megújítani az előfizetésüket.

Az előfizetéshez nem kell mást tenned, mint a Zenész Magazin vagy a Sztereó Sound and Vision online felületén az Előfizetés feliratra kattintasz, így átkerülsz a webshopunkba, ahol egyszerűen és gyorsan előfizethetsz ezen magazinokra. (Amennyiben mindkét magazinra előfizetsz, kétszeres eséllyel veszel részt a nyereményjátékunkon.)

Eldöntheted, hogy a 2022 decemberi vagy a 2023 februári lapszámtól szeretnéd az előfizetést megkezdeni – ezt a vásárlás során a Rendelési jegyzetek rovatban tudod jelezni.

A Nyereményjáték 2023. január 10-ig tart, a szerencsés nyertes nevét pedig másnap, január 11-én sorsoljuk ki, és tesszük közzé a Zenész Magazin és a Sztereó Sound and Vision Facebook oldalán.