Sztereó MagazinTEAC NT-505 hálózati zenelejátszó

Sztereó Magazin | 2018. Február 10., Szombat 18:00

Már a hazai forgalmazóktól is rendelhető a gyártó audiofil lejátszója, amely képes a digitális forrásjeleket, hitelesen megszólaló hangzássá alakítani…

TEAC_5 640.jpg

 

Sokak szerint a digitálisan tárolt zenei anyagok, sosem fognak felérni a high-end CD-lejátszók kínálta minőséggel, erre a vélekedésre igyekszik rácáfolni a japán gyártó. A kiváló hangminőséget a masszív alumínium öntvény ház, toroid trafót dolgoztató tápegység, valamint az AKM VERITA AK4497 diszkrét elemekből álló audio-kimenet biztosítja. A hálózaton (Ethernet, Bluetooth) keresztül érkező adathalmazt a készülék átmeneti tárolóba helyezi, majd onnan olvassa ki. A megoldás előnye, hogy az időzítés függetleníthető a beérkező adatoktól, ez pedig a jitter rendkívül alacsony szintjét eredményezi.

 

 

 

TEAC_2 640.jpg

 

 

 

A TEAC NT-505 megbirkózik az AIFF, WAV, ALAC, FLAC, AAC és MP3, valamint DSD kódolású hangfájlokkal, mindezt legfeljebb 768KHz mintavételezés és 32 bit felbontás mellett, de a 22.5 MHz / 1 bit-es DSD fájlok sem okozhatnak problémát. A zenei állományok lejátszásához, egy UPnP szabványt követő médiaszerver szoftverre van szükség. A vezérlést kisméretű LCD kijelző és ingyenesen letölthető iOS és Android alkalmazás segíti.

 

Forrás: www.teac.com

Share |
top

A hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be, ha még nem regisztrált a regisztráció linken megteheti!

E-mail

Jelszó

Regisztráció | Elfelejtett jelszó

bottom

Hirdetés

 

Szponzorált linkek

 

 

Jelöljön meg egy választ

 

Együttműködő partnereink

ealogo-145x50.jpg 

ACnewlogo copy.jpg

 

Impresszum
11 Betöltés: 0.160352 másodperc.