Sztereó MagazinSzabadtéri tévéket mutatott be a SÉURA

Sztereó Magazin | 2018. Szeptember 12., Szerda 12:00

A kétezres évek elején alapított vállalat intelligens eszközöket és kültéri megjelenítőket készít otthoni és közületi felhasználók számára. Az új termékcsalád ötvözi a gyártóra jellemző formatervet a kiváló teljesítménnyel és hangzással...

A SÉURA SHADES SERIES olyan 4K UHD tévéket sorakoztat, amelyek a fedett szabadtéri területek támasztotta igényeknek megfelelő, hang- és képteljesítményt kínálnak. Ugyan a beltéri használatra szánt készülékek használhatók szabadban, ezeket a tévéket nem készítették fel a szélsőséges (nagy meleg, párás és nedves idő) körülményekre, s hangélményben is elmaradnak a dedikált eszközöktől. Az új termékcsalád megfelel a legszigorúbb kültéri feltételeknek, optimális fényerőt, képminőséget, hangzást és védelmet nyújtanak.

 

seura_640.jpg

 

A sorozat 4K UHD kijelzővel szerelt készülékeket tartalmaz. A panelek 450 cd / m2 fényerőt kínálnak, ami a gyártó szerint huszonöt százalékkal nagyobb a konkurens megoldásoknál. A hangélményről 50W RMS teljesítményű, sztereó hangrendszer gondoskodik, ami nagyobb szabad területeken is tiszta, jól érthető hangzást biztosít. A készülékhez teljesen vízálló, kültéri körülményekhez tervezett távirányító tartozik. A Shades televíziók 55 / 65 és 75 hüvelykes változatban vásárolhatók meg; az induló ár 2399 USD.

 

Forrás: www.seura.com

 

--

Share |
top

A hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be, ha még nem regisztrált a regisztráció linken megteheti!

E-mail

Jelszó

Regisztráció | Elfelejtett jelszó

bottom

Hirdetés

 

Szponzorált linkek

 

 

Jelöljön meg egy választ

 

Együttműködő partnereink

ealogo-145x50.jpg 

ACnewlogo copy.jpg

 

Impresszum
11 Betöltés: 0.107513 másodperc.