Három új modellel bővül a DENON házimozi kínálata

Home Hírek Három új modellel bővül a DENON házimozi kínálata

denonavr-x_1 640.jpg

 

A DENON AVR-X2600H, AVR-X2600H DAB+ (150W csatornánként) valamint AVR-X1600H (145W csatornánként) modellek 7.2 surround hangélményt nyújtanak és messze meghaladják a televíziókba épített hangszórók, vagy hagyományos hangprojektorok képességeit. Mindhárom készülék a legmodernebb eljárásokat alkalmazza, kiválóan használhatók házimozi rendszerek és hálózati képességekkel felvértezett hangrendszerek frissítéséhez. Az új modellek megkapták a legújabb Dolby és DTS 3D technológiákat, rendelkeznek a legújabb 4K video képességekkel, plusz hangvezérlést, Apple AirPlay 2 támogatást és HEOS vezeték nélküli multi-room funkciókat kínálnak.

 

denonavr-x_2 640.jpg

 

Az új modellek valós immerzív, hallgatót körülölelő 3D hangélményt nyújtanak, támogatják a legújabb surround hangformátumokat. Használják a Dolby Atmos virtuális magasságot és térhatást biztosító eljárását, amely a megfelelő szett hiányában is képes a surround tartalmak kezelésére. A technológia olyan rendszerek esetében hasznos, amelyek nem tartalmaznak különálló magasság (atmos) vagy surround hangsugárzót. A Dolby Atmos magasság virtualizációs technológia egy későbbi firmware-frissítés útján lesz elérhető. Minden receiver rendelkezik hálózati audio streaming funkcióval, kaptak előlapi USB portot, amely MP3 és nagy felbontású hangformátumok (WAV, FLAC, ALAC és DSD 2.8 / 5.6 MHz fájlok) kényelmes lejátszását teszi lehetővé. Az eszközök Bluetooth, Apple AirPlay 2, WiFi vagy beépített HEOS kapcsolaton keresztül, hozzáférést biztosítanak a népszerű streaming zenei szolgáltatásokhoz, s együttműködnek az Amazon Alexa, Google Assistant és Apple Siri rendszerekkel.

 

denonavr-x_3 640.jpg

 

A Denon Setup Assistant vizuális segítséget nyújt a telepítéshez, így a kevésbé gyakorlott felhasználók is könnyen üzembe helyezhetik készülékeiket, amelyek az Audyssey prémium szoba kalibrációs technológiáját használják az optimális hangélmény elérése érdekében. Kényelmi szolgáltatásként a telepítés során már több bemenethez is hozzárendelhető ugyanaz a HDMI bemeneti forrás. A készülékek az előlapon elhelyezett billentyűkkel, a mellékelt távirányítóval, illetve a DENON AVR alkalmazással (iOS és Android) vezérelhetők. A távirányító négy gyorsbillentyűvel rendelkezik, amelyek tárolják az egyes források hangbeállításait. Az AVR-X1600H és az AVR-X2600H június 15-től lesz elérhető, míg az AVR-X2600H DAB+ július 15-től lesz megvásárolható.

 

Forrás: www.denon.eu

 

A készülékek hazai forgalmazója a HORN Distribution.