Dan Clark Audio E3 – Zárt síkmágneses fejhallgató

Az E3 fejhallgató a márka szerint a középkategóriára jellemző árszinten szavatol zászlóshajó teljesítményt.

Az E3 (2000 USD) fejhallgató a márka nyitott hátú modelljeire jellemző hangélményt ígér, zárt változatban. A jól bevált önszabályozó fejpánt bőrből készült, amit kék tűzések díszítenek. A fülkagylókat Gorilla Glass 3 (egy vékony alkáli-alumínium-szilikát lap) borítással látták el, ami alatt egy nyitott fülesekre jellemző, ebben az esetben díszkén szolgáló rács kapott helyet. A rács közepén Dual-Mode Bass Port kapott helyet, aminek az alacsony frekvenciás reprodukció finomításában jut szerep.

A készülék ötödik generációs meghajtót dolgoztat, amely vadonatúj feszítőrendszert használ, továbbá a membránokat is megújították az alacsonyabb torzítás és jobb konzisztencia érdekében. Az E3 megkapta a továbbfejlesztett AMTS rendszerét, amely korábban csak a Stealth, az Expanse és a Corina fejhallgatókban volt megtalálható.

Az AMTS egy az átalakító és a fül közé helyezett inline eszköz, amely hullámvezetőket, diffúziós szabályzókat és rezonátorokat integrál egyetlen kompakt szerkezetbe. Az eszköz feladata többek között kiküszöbölni a hosszútávon fárasztó magas frekvenciás állóhullámokat.

Forrás: www.danclarkaudio.com