Jön az ATH-M50xBT fejhallgató utódja

Az Audio-Technica bejelentette a népszerű M50 vezetékmentes fejhallgató átdolgozott változatát, amely számos frissítést hoz magával.

A találóan ATH-M50xBT2 néven futtatott készülék ugyanazt az árcédulát (199 USD) kapta meg, mint az elődje annak ellenére, hogy rengeteg kisebb-nagyobb frissítést került a csomagba. A füles alapvető felépítése nem változott, maradt az utaztatást megkönnyítő összehajtható kialakítás, azonban néhány fontos újdonság említést érdemel. Kapunk egy gyorstöltést támogató USB-C konnektort, valamint egy frissített lítium-polimer akkumulátort, ami akár ötven órás üzemidőt is képes biztosítani.

A negyvenöt milliméteres meghajtó a régi, azonban a hangoláson módosítottak kicsit. Az újabb változat hangutasításoknak (Alexa) is eleget tesz, az átalakított mikrofon-tömb tisztább híváskezelést szavatol. A vezetékmentes kapcsolatról Bluetooth 5.0 lapka gondoskodik, van LDAC / AAC, SBC kodek támogatás. Az AT CONNECT alkalmazáson keresztül piszkálható a hangszín, hozzáférhetők a kodekek beállításai, kiválasztható az alacsony késleltetési mód és további kényelmi funkciók is elérhetők.

Forrás: www.audio-technica.com