Összedolgozik a Klipsch Audio és a McLaren Racing

A társulás persze nem új keletű, hiszen a Klipsch és a McLaren Formula 1 csapata hivatalos partnerek, amely kapcsolatot a két érintett fél, egy dedikált kollekcióval igyekszik tovább mélyíteni.

A közös kollekció egy fejhallgatóból, illetve két pár vezetékmentes fülesből áll, amelyek mindegyike magán viseli a versenycsapat hivatalos (Papaya Orange) színét. A KLIPSCH X MCLAREN T10 (999 USD) fülhallgató a gyártó szerint kisebb és könnyebb, mint bármely más, jelenleg elérhető vezeték nélküli füles. Az apróság beépített operációs rendszerrel rendelkezik, számos mesterséges intelligenciára épített funkciót kínál és támogatja a gesztus vezérlést, szabaddá téve a felhasználók kezét. Az aktív zajcsökkentést is kínáló fülesre remek hangminőség jellemző, ami többek között a díjnyertes Klipsch X10i fülhallgatókból származó BA meghajtóknak köszönhető.

A második újdonság a KLIPSCH X MCLAREN T5 SPORT TRUE WIRELESS (249 USD) fülhallgató, amelyet úgy terveztek, hogy intenzív mozgás közben is biztosan a helyén maradjon. A készülék IP67 tanúsítvánnyal rendelkezik, azaz fokozottan por és nedvesség álló. A fülest különböző méretű és anyagú illesztékkel, valamint három eltérő kialakítású támasztékkal szállítják, így mindenki megtalálhatja a stílusának és igényeinek megfelelő darabot. A beépített akkumulátor nyolc órára elegendő energiát képes tárolni.

Végezetül néhány szó a KLIPSCH X MCLAREN HP1 (549 USD) fejhallgatóról, amely egy vezetékmentes, zajcsökkentő technológiával felvértezett, alaposan kipárnázott, zárt kialakítású készülék. Az újdonság természetesen ambient üzemmódot is biztosít, aminek használatával kevésbé leszünk elszigetelve a külvilágtól. A modell a színezéstől eltekintve megegyezik az alapmodellel, annak teljesítményét és jellemzőit örökölte. A készülék egy töltéssel harminc órán keresztül használható. Az új modellek a CES 2020 rendezvényen mutatkoznak be a forgalmazás azonban csak ősszel várható.

Forrás: www.klipsch.com/news