TCL XL – Alaposan kibővül a kategória

A TCL folytatja XL sorozatának bővítését. A márka célja, hogy a képernyőméret terén egyre szélesebb skálán elégíthessék ki a fogyasztók elvárásait.

A TCL tavaly Berlinben (IFA2022) mutatta be az XL kategóriát, amelyben olyan extra nagy képátlóval rendelkező modellek kaptak helyet, mint a 98 hüvelykes C73 készülék, vagy a márka világelső extra nagy (szintén 98 hüvelykes) QLED tévéje. A TCL erőfeszítései úgy tűnik kifizetődtek, ugyanis az OMDIA felmérése szerint a 98 hüvelykes kategóriában sikerült megszerezniük a globális vezető pozíciót.

Idén a márka – a fogyasztói igényekkel összhangban – folytatja termékkínálatának bővítését, így az XL sorozatba 65 hüvelykes (C64, C74, C84 sorozatok), 75 hüvelykes (C64, C74, C84) és 85 hüvelykes (C64, C84) modellek is bekerülnek. Az XL televíziók kivételes 4K felbontást és képminőséget kínálnak, legyen szó filmezésről, sportközvetítésekről vagy játékról. Az infók szerint a harmadik negyedévben újabb bejelentések várhatók, kíváncsiak vagyunk, milyen további újdonságok várhatók.

Forrás: www.tcl.com/press