HECO AURORA 200P – Csak aktívan

A címszereplő modell az Aurora 200 passzív hangfalpár master-slave rendszerű aktív változata, phono interfésszel megfejelve.

A HECO AURORA 200P (749 EUR) az alapmodell méreteit örökölte, ahogy a 125 milliméteres papírmembrános mélyközép hangszóró is ismerős lehet. Újdonságnak számít ugyanakkor az átalakított Fluktus dóm magassugárzó, amit egy jellegezetes formájú hullámvezető övez. A csipogó hatékony ferro-fluid hűtéssel rendelkezik, míg a Kraft hangszóró függesztését megerősítették. A meghajtók munkáját fázis és amplitúdó optimalizált keresztváltó felügyeli.

A master egységben csatornánként 35W teljesítményt biztosító D osztályú erősítő modul kapott helyet. A vezetékmentes átvitelről Bluetooth (5.0 aptX) gondoskodik, ezen felül két digitális (HDMI és Toslink), valamint analóg csatlakozások (RCA és sztereó jack) áll rendelkezésre. A sub-out külön aktív mélynyomó csatlakoztatását is lehetővé teszi. A rendszer távirányítóval vagy a fizikai gombokkal vezérelhető, igény esetén lemezjátszóval (MM) is társítható.

Forrás: www.heco-audio.de