Itt a MAGNAT második generációs all-in-one rendszere

A Magnat megújított készüléke felépítés és külső jegyek tekintetében az előző modellre hajaz, azonban a felülvizsgált elektronika és frissített komponensek a gyártó szerint jobb hangélményt és teljesítményt biztosítanak.

A MAGNAT MC200 (269. 990 forint) az előd készülékre jellemző funkciókkal rendelkezik, tehát most is egy kompakt építésű, hálózati elérést biztosító, CD korongok lejátszására is alkalmas rendszerről van szó. Megmaradt a masszív ház és szépen csiszolt alumínium előlap, első pillantásra az alumínium kezelőszervek elrendezése sem változott, de a burkolat alatt már tetten érhető némi változtatás. A rendszer Hi-RES tanúsítvánnyal rendelkezik, vezetékmentes átvitelt (Bluetooth 4.1 aptX) biztosít, ami mellett természetesen külső eszközök fogadására is felkészült. A kompakt lemezeket Philips gyártmányú optikai egység kezeli, amely a gyári lemezek mellett az MP3/WMA fájlokkal megpakolt adathordozókat is elfogadja.

A beépített DAC 192 kHz/24-bit mintavételezésű hangfájlokkal is megbirkózik, kapunk FM/DAB és DAB+ tunert, valamint az internetes rádiók és streaming szolgáltatók elérhetősége is adott. Az összes hálózati funkció a MAGNAT STREAMING APP (iOS/Android) segítségével vezérelhető. Az előlapi kijelző alap fényerejét megnövelték, így az világosban is jól látható. A készüléken fejhallgató (3.5 mm), RCA, optikai és koaxiális bemenetek, valamint REC és SUB kimenetek, illetve hangszóró terminálok kaptak helyet. A beállításokat és vezérlést a mellékelt távkapcsoló könnyíti meg.

Forrás: www.magnat.de/en