Vezetékmentes fülesekkel jelentkezett az ETYMOTIC

Az amerikai Etymotic Research leginkább különböző fülmonitorokra szakosodott. A társaság új vezeték nélküli sorozata azokat szólítja meg, akik hosszabb póráz nélkül szeretnek zenét hallgatni.

A vállalat első újdonsága az ETYMOTION Bluetooth kábel, aminek segítségével bármilyen MMCX csatlakozót használó fülesből, vezetékmentes készüléket lehet csinálni. Az adaptert a legújabb Qualcomm lapkakészletre építették, ennek megfelelően az aptX, aptX HD és aptX LL szabványok és 24-bit/48 kHz felbontású átvitel támogatott. A digitális átalakításért AKM chipset felel.

Az új fülhallgatókat három kategóriába osztották. Belépőszinten (ER2XR-BT) kizárólag dinamikus meghajtókat, kicsit feljebb kapaszkodva (ER3XR-BT) BA átalakítókat kapunk, míg a család tetején dinamikus és BA átalakítókat kombináló (ER4XR-BT) készülék található. Mindhárom modellt klasszikus zsinórral és a fentebb taglalt Bluetooth kábellel szállítják, így azok vezetékes és vezetékmente üzemmódban is használhatók. A szóló kábel 196 euróba kerül, míg a fülesekre 250, 300 és 460 eurós árcímke került.

Forrás: www.etymotic.com