Profikat szólítja meg a FOCAL új stúdió fejhallgatója

A Focal megújította a hangmérnökök és producerek számára épített Clear Professional fejhallgatót, nem titkoltan vezető pozícióra törekedve a profi hangeszközök piacán.

Öt évvel az első változat után elkészült a Focal következő generációs stúdió fejhallgatója. A CLEAR MG PROFESSIONAL (490.900 Ft) nyitott kialakítású over-ear füles. A készülék megörökölte az elődben is alkalmazott negyven milliméteres átalakítókat, amik ezúttal tiszta magnéziumból készített membránt kaptak. A meghajtókat negyed hüvelykes réz hangtekerccsel kombinálták, ami rendkívül pontos és részletes hangélményt szavatol, miközben a hangszínegyensúly is megmarad.

Az új modell esztétikája tökéletesen igazodik a gyártó új generációs eszközeinek formavilágához a merev, ugyanakkor könnyű alumínium váz és perforált fülpárnák gondoskodnak a hosszabb távú komfortról. A külső fülkagyló nyílását szélesebbre hagyták, hogy javítsák a hangzásképet és a térérzetet, míg a belső rács a pontosabb reprodukció érdekében követi a meghajtó profilját. A mellékelt tartozékok között 6,35 és 3,5 milliméteres kábelek, valamint egy hőformázott kemény táska található.

Forrás: www.focal.com