Villámgyors gamer monitort készített az AOC

Az AGON PRO termékcsalád legújabb tagját a a pro-kompetitív játékosok és e-sport-rajongók igényeit szem előtt tartva alkották meg.

Az AGON PRO AG274QZM (1300 EUR) monitort huszonhét hüvelykes QHD felbontású MiniLED IPS-panellel szerelték, amit ötszázhetvenhat dimming zónára osztottak fel. A készülék DisplayHDR 1000 tanúsítvánnyal rendelkezik, 1200 nites csúcsfényerőt kínál és 1,07 milliárd szín megjelenítésére képes. A QHD felbontás hatékony egyensúlyt biztosít, egyszerre válik elérhetővé a magas színhűség és a magas képkockasűrűség. A 240 Hz-es frissítési ráta mellé 1 ms GtG válaszidő társul, ennek köszönhetően a pörgős jelenetek gyakorlatilag elmosódás nélkül jelennek meg. A beágyazott Nvidia G-Sync-kompatibilitás a VRR segítségével teljesen kiküszöböli a szakadozást és képtörést.

A modell az otthonról dolgozó vagy tartalomgyártással foglalkozó asztali gépet használók számára is ideális választás. Az USB-C (65W) csatlakozó laptopok töltésére és tápellátásának biztosítására is alkalmas. Négy csatlakozót egyesítő USB 3.2 központnak köszönhetően a monitor dokkolóállomásként is használható, amihez billentyűzet, egér és további perifériás eszközök társíthatók.

A beépített KVM-kapcsoló lehetővé teszi a két forrás (például egy gamer számítógép és munkaállomás) közötti váltást úgy, hogy a két eszköz egyetlen egérrel és billentyűzettel irányítható. A mellékelt QuickSwitch-vezérlővel az OSD-beállítások módosítása is gyerekjáték, de a beállítások a joystick és a G-Menu szoftver segítségével is vezérelhetők.

Forrás: www.eu.aoc.com